Nea Mihai, un bărbat nevăzător, strigăt de ajutor! Bătrânul are nevoie de un acoperiș deasupra capului: „Nu cerșește, nu întinde mâna”

Cazul care a emoționant o țară întreagă! Nea Mihai, strigăt disperat de ajutor!

Nea Mihai, un bărbat nevăzător, strigăt de ajutor!
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Nea Mihai, un bătrân nevăzător din Iași, are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet bun. Bătrânul are o fată și 3 nepoțele de 7 ani, 4 ani și respectiv 4 luni pentru care ar da orice în viață. Bunicul Mihai merge la sfârșit de săptămână, în centrul Iașiului, acolo unde strânge bani de la oamenii care îl văd.

Citeste si: Anchetă internă la un spital din România, după zeci de morți suspecte ale unor bebeluși: ”Am trăit cea mai dureroasă zi din viața mea”

Cazul lui a mai apărut în mediul online, în luna noiembrie a anului trecut, pe un grup de Facebook „ Ești din Iași dacă”. La acea vreme, oamenii cu suflet bun au făcut tot posibilul să-l ajute pe bătrânul neajutorat. Cea care a făcut apelul disperat pe Facebook spunea despre Nea Mihai că el „ nu cerșește, nu întinde mâna”. Recent, pe același grup de Facebook a apărut o nouă postare despre cazul lui Nea Mihai. Oamenii luptă pentru a-i găsi o casă în care să locuiască cu familia sa.

Nea Mihai, un bărbat nevăzător, strigăt de ajutor!
Nea Mihai, un bărbat nevăzător, strigăt de ajutor! [Sursa foto: Facebook]

Postarea care circulă în mediul online

„Bună seară tuturor,

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.ro

Revin cu situația actuală a lui Nea Mihai, bătrânul nevazator de pe Ștefan cel Mare, pe lângă care,cu siguanta, am trecut cu toții. Revin cu link-ul cu trimitere către postarea inițială despre Nea Mihai: https://m.facebook.com/groups/DinIasiDaca/permalink/1958747160929803/

Nea Mihai în primul rând va mulțumește tuturor și se roagă pt sănătatea noastră, a tuturor celor care au contribuit cu, bani, mâncare, haine, lemne, ser fiziologic, medicamente sau chiar cu o vorba bună.

Situația lui nea Mihai este una precară și foarte critică: pe lângă faptul că angină pectorală îi da mari probleme de sănătate a fost dat afară din casă în care locuia cu chirie.  Nea Mihai are o fată și 3 nepoțele de 7 ani, 4 ani și respectiv 4 luni. Au rămas pe drumuri cu toții pentru că unora chiar nu le pasă.

Nea Mihai, un bărbat nevăzător, strigăt de ajutor!
Nea Mihai, un bărbat nevăzător, strigăt de ajutor! [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: VIDEO O șoferiță a scăpat de sub control mașina și a „aterizat” direct în grădina unei case! Incidentul a avut loc în comuna Hemeiuș

„Fac un apel umanitar către comunitatea acestui grup”

Cine are sau cunoaște pe cineva care ar putea închiria o casă, locuința sau orice locusor cu 2 cămăruțe pt el și familia să, oriunde pe lângă Iași. Nea Mihai este dispus să se mute din Podu Iloaiei.

Orice informație sau ajutor unde ar putea locui în liniște cu familia să este importantă și poate fi salvatoare. Momentan stau la o familie de bătrâni, provizoriu, într-o camera veche, din lut, în condiții foarte precare. Mai jos puteți vedea din poze situația lui nea Mihai. (în galerie puteți vedea condițiile în care locuiște familia bărbatului acum)

Nea Mihai, un bărbat nevăzător, strigăt de ajutor!
Nea Mihai, un bărbat nevăzător, strigăt de ajutor! [Sursa foto: Facebook]

În weekend va veni din nou pe Ștefan Cel Mare iar cine are ceva pentru el îl gășiți lângă magazinul Flux de pe Ștefan cel Mare. Pt că unora chiar ne pasă și nu putem rămâne indiferenți la necazul și suferință semenilor noștri. Pentru orice detaliu sau orice informație mă puteți contacta pe adresa mea de Fb. Împreună putem să ajutăm această familie nevoiașă. Nea Mihai se roagă non stop pentru noi și ne mulțumește pentru tot! Mulțumesc anticipat celor cu suflet mare!”, este postarea integral, care circulă în mediul online.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirabela, soția unui român ucis în Germania, strigăt de disperare! Daniel a fost înjunghiat mortal de un coleg român: ”S-a înecat în propriul sânge”

Un preot i-a impresionat pe juraţii de la Românii au Talent, sezonul 11. Florin Călinescu: "Asta este ceea ce înţeleg eu prin destinul unui preot în comunitate"

O provocare de pe TikTok le-a adus sfârșitul! Două fetițe au murit sufocate

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Istoria secretă. Adevărul despre bomba atomică a lui Nicolae Ceaușescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies