Nea Popa are nevoie de o minune! Actorul Tudorel Filimon speră să întoarcă executarea silită și să-și recâștige averea de-o viață EXCLUSIV

Actorul Tudorel Filimon, cunoscut pentru rolul lui ”Nea Popa” din serialul ”La Bloc”, încearcă să reintre în posesia vilei de care a fost deposedat în 2015 din cauza unui credit neachitat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Nea Popa încearcă pentru ultima oară să-și salveze averea și să întoarcă executarea silită din 2015, în urma căreia a rămas fără vila pe care o deținea în zona Pădurii Andronache. Actorul și soția lui, Drăguța Filimon, au contestat executarea silită din 2015, au cerut suspendarea și întoarcerea acesteia. Apelul se judecă la Tribunalul București, după ce pe fond instanța a dat dreptate societății de la care Tudorel Filimon a împrumutat banii.

A împrumutat 165.000 lei și și-a pierdut casa

fara descriere

Toată povestea a început în 2013, atunci când Nea Popa a primit un împrumut de 165.000 lei pe care trebuia să-l înapoieze în 5 ani. ”Ulterior, deși pentru o perioadă de 24 de luni nu ar fi trebyut să achite vreo rată, s-a declarat scadența anticipată a creditului iar la data de 03.02.2014, la solicitarea creditorului a fost format dosarul de executare”, se arată în acțiunea aflată pe rol. Actorul a constatat însă că datoria lui ajunsese la 235.961 lei (din cauza dobânzilor) iar după aceea la 471.911 lei. Cum Filimon girase cu imobilul pe care-l deținea, acesta a fost scos la licitație și vândut pentru 411.499, actorul rămânând să achite și o diferență de 62.073 lei.

Citeste si: Schimbare radicală de look pentru ”nea Popa”! Actorul Tudorel Filimon este de nerecunoscut la 66 de ani FOTO

Citeste si: Nea Popa din "La Bloc" a implinit 65 de ani! Mesajul emotionant al sotiei actorului: "De astazi singurul meu scop este sa fiu fericita langa tine si copiii nostri!"

Citeste si: Actorul Tudorel Filimon, ingenuncheat in instanta! Nea Popa, victima unor camatari dovediti, ramane cu averea confiscata | EXCLUSIV

În acțiunea depusă, Filimon susține că a fost tras pe sfoară, că imobilul a fost subevaluat și că datoria a fost ”umflată” în mod artificial. În decembrie 2018, Judecătoria Sectorului 3 a respins acțiunea lui Filimon ca neîntemeiată, însă decizia nu a fost definitivă și a fost atacată cu apel.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate