Nelson Mondialu a fost bătut în scara blocului! Primele imagini după atac: „Cinci au fost pe mine...”

Nelson Mondialu a fost atacat în scara blocului. Aproape în lacrimi, bărbatul a făcut primele declarații și a arătat imagini cu vânătăile.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Nelson Mondialu a fost atacat chiar în scara blocului în care locuiește alături de soția lui. Ardeleanul a vorbit despre incident într-un vlog, acolo unde a povestit exact cum s-a întâmplat totul.

Nelson Mondialu, aproape în lacrimi, după bătaia încasată


In articol:

Mai mult decât atât, Nelson și-a arătat vânătăile și a povestit aproape plângând cum au sărit cinci indivizi pe el. Se pare că bărbatul știe deja cine l-a atacat, asta dacă ar fi să ne luăm după spusele lui. Cu toate astea, el nu a vrut să dezvăluie identitatea celor care l-au agresat. (Nelson Mondialu a stârnit revoltă în mediul online după ce a făcut declarații halucinante despre o minoră). 

„Uitați, am fost atacat. Mergem până la Curtea de Justiție dacă trebuie. Am fost atacat. Înțelegeți cum stă treaba? Da, e adevărat. Mi-a dat... Am să vă povestesc tot. Și știu cine sunt. I-am aflat. Am ieșit din scara blocului, voiam să fac o plimbare, să mă duc la piață să fac cumpărături.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Agresori, vedeți, am vorbit la plural. Cinci au fost pe mine. Ies afară din scara blocului cu coșarca. Am vrut să mă duc în piață. M-am dus spre garaj și întorc capul spre stânga și văd că geamul este deschis, am vrut să strig. Voiam să plec cu Petrică la piață. Petrică nu a răspuns.

Spre garaj, pe partea dreaptă fiind parcările, eu făcând 6-7 metri, am auzit un geam închizându-se și m-am oprit, m-am uitat în sus și mi-a venit o lovitură. Am căzut jos. Nu vreau să vă arăt. Abia mă mișc...”, a spus Nelson în vlog.   

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Comănici spune adevărul despre Nelson Mondialu. Cum încerca Livian să-și controleze tatăl „Am văzut cu ochii mei” VIDEO

Iubita lui Livian a fost atacată. Un bărbat a făcut acuzații grave:„Cred că nu ai uitat, pe 27 la București”

Horoscop Minerva. Surprize pe toate planurile. O zodie primește tot ce aștepta de multă vreme

Nelson Mondialu, revoltă în mediul online după ce a amenintat o copilă de 11 ani: „O iau pe soră-sa să o...”

Nelson Mondialu a aruncat bomba despre noua relație a lui Livian de la Puterea Dragostei: ”Ei se iubesc de foarte mult timp”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies