Nelson Mondialu, noi declarații despre Bianca de la Puterea dragostei, iubita fiului său: "I-am luat casă să-i fac vecini cu voi"

Nelson Mondialu a făcut noi declarații despre Bianca și Livian de la Puterea dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Nelson Mondialu, noi declarații despre Bianca de la Puterea dragostei
Nelson Mondialu, noi declarații despre Bianca de la Puterea dragostei


In articol:

Nelson Mondialu a postat un clip pe canalul său de Youtube și le-a arătat urmăritorilor săi cum arată casa lor de la țară. Ba mai mult decât atât, i-a întrebat pe urmăritorii săi dacă și-ar dori ca această casă să fie a Biancăi și astfel să o aibă ca vecină.

"S-a însurat copilul cu Bianca de la Tecuci. I-am luat casă la țară să-i fac vecini cu voi!", le-a spus Nelson prietenilor săi. "V-ar plăcea să o aveți pe Bianca vecină cu voi?", a mai întrebat Nelson Mondialu.

Nelson Mondialu, noi declarații despre Bianca de la Puterea dragostei
Nelson Mondialu, noi declarații despre Bianca de la Puterea dragostei

Livian de la Puterea Dragostei, dezvăluiri emoționante despre arestarea tatălui său, Nelson Mondialu. Cum a primit vestea

Livian de la Puterea Dragostei a povestit pe vlogul său un episod mai puțin plăcut din copilăria sa: momentul în care Nelson Mondialu a fost arestat

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Livian de la Puterea Dragostei și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a povestit un episod mai puțin plăcut din copilăria sa. Concurentul de la Puterea Dragostei a povestit cum tatăl lui a fost arestat pe vremea când el avea în jur de 7-8 ani. Livian a povestit doar o mică parte, menționând că va continua povestea într-un vlog viitor.

Nelson Mondialu a fost arestat! Livian, mărturii emoționante despre momentul în care a aflat

Livian își amintește cu tristețe în ochi despre momentul în care a aflat de la mama lui că Nelson Mondialu a fost arestat. Concurentul nu a expus și motivele pentru care s-a ajuns atât de departe, urmând, cel mai probabil, să dea mai multe explicații într-un alt vlog.

„Era iarnă. Trebuia să vină Crăciunul. De obicei arestările se fac iarna pentru că sunt sărbătorile și îți vine să dai în prăduială pentru a fi mai aproape de cei dragi. Eu eram afară, făceam om de zăpadă, în spatele blocului.

Citeste si: Puterea dragostei 28 iunie. Berna o jignește dur pe Ligi: „Operata eșuata!”

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, decizie radicală după terminarea show-ului! Se întoarce la Jador după ultimele scandaluri în care manelistul a fost implicat?

Citeste si: Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții au aruncat bomba: „S-au...”

Mama s-a uitat pe geam să vadă dacă sunt acolo. M-a strigat, a coborât, a chemat taxiul, m-a chemat în fața blocului, m-am urcat în mașină și a zis: 'hai că mergem'. Eu nu am vrut să merg și a zis: „Hai în mașină”. Nu comentam eu așa că vedeam după fața mamei, a tatălui meu, înțelegeam dacă e ceva serios. M-am urcat în mașină, aveam 7-8 ani, în 2003 a fost arestat. Știu că eram în clasele 1-4 când m-a sunat tata din închisoare. Și o întreb pe mama ce s-a întâmplat, la care ea se uită la mine și a zis: l-o arestat pe tatăl tău”, a spus Livian pe vlog.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Pericolul COVID-19 pentru copii. Cum poate evolua boala în funcție de vârstă

Elena Băsescu seamănă tot mai mult cu Brigitte Pastramă. Cum arată fiica fostului președinte al României, după noua intervenția estetică

Rețetă: Vinete umplute cu carne tocată și cașcaval, la cuptor

Puterea dragostei 28 iunie. Berna o jignește dur pe Ligi: „Operata eșuata!”

Ella de la Puterea dragostei, decizie radicală după terminarea show-ului! Se întoarce la Jador după ultimele scandaluri în care manelistul a fost implicat?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies