Nelson Mondialu, noi declarații despre Bianca de la Puterea dragostei, iubita fiului său: "I-am luat casă să-i fac vecini cu voi"

Nelson Mondialu a făcut noi declarații despre Bianca și Livian de la Puterea dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Nelson Mondialu, noi declarații despre Bianca de la Puterea dragostei


In articol:

Nelson Mondialu a postat un clip pe canalul său de Youtube și le-a arătat urmăritorilor săi cum arată casa lor de la țară. Ba mai mult decât atât, i-a întrebat pe urmăritorii săi dacă și-ar dori ca această casă să fie a Biancăi și astfel să o aibă ca vecină.

"S-a însurat copilul cu Bianca de la Tecuci. I-am luat casă la țară să-i fac vecini cu voi!", le-a spus Nelson prietenilor săi. "V-ar plăcea să o aveți pe Bianca vecină cu voi?", a mai întrebat Nelson Mondialu.

Nelson Mondialu, noi declarații despre Bianca de la Puterea dragostei

Livian de la Puterea Dragostei, dezvăluiri emoționante despre arestarea tatălui său, Nelson Mondialu. Cum a primit vestea

Livian de la Puterea Dragostei a povestit pe vlogul său un episod mai puțin plăcut din copilăria sa: momentul în care Nelson Mondialu a fost arestat

Livian de la Puterea Dragostei și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a povestit un episod mai puțin plăcut din copilăria sa. Concurentul de la Puterea Dragostei a povestit cum tatăl lui a fost arestat pe vremea când el avea în jur de 7-8 ani. Livian a povestit doar o mică parte, menționând că va continua povestea într-un vlog viitor.

Nelson Mondialu a fost arestat! Livian, mărturii emoționante despre momentul în care a aflat

Livian își amintește cu tristețe în ochi despre momentul în care a aflat de la mama lui că Nelson Mondialu a fost arestat. Concurentul nu a expus și motivele pentru care s-a ajuns atât de departe, urmând, cel mai probabil, să dea mai multe explicații într-un alt vlog.

„Era iarnă. Trebuia să vină Crăciunul. De obicei arestările se fac iarna pentru că sunt sărbătorile și îți vine să dai în prăduială pentru a fi mai aproape de cei dragi. Eu eram afară, făceam om de zăpadă, în spatele blocului.

Citeste si: Puterea dragostei 28 iunie. Berna o jignește dur pe Ligi: „Operata eșuata!”

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, decizie radicală după terminarea show-ului! Se întoarce la Jador după ultimele scandaluri în care manelistul a fost implicat?

Citeste si: Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții au aruncat bomba: „S-au...”

Mama s-a uitat pe geam să vadă dacă sunt acolo. M-a strigat, a coborât, a chemat taxiul, m-a chemat în fața blocului, m-am urcat în mașină și a zis: 'hai că mergem'. Eu nu am vrut să merg și a zis: „Hai în mașină”. Nu comentam eu așa că vedeam după fața mamei, a tatălui meu, înțelegeam dacă e ceva serios. M-am urcat în mașină, aveam 7-8 ani, în 2003 a fost arestat. Știu că eram în clasele 1-4 când m-a sunat tata din închisoare. Și o întreb pe mama ce s-a întâmplat, la care ea se uită la mine și a zis: l-o arestat pe tatăl tău”, a spus Livian pe vlog.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate