Ella de la Puterea dragostei, decizie radicală după terminarea show-ului! Se întoarce la Jador după ultimele scandaluri în care manelistul a fost implicat?

Ella de la Puterea dragostei îi dă o lovitură dură lui Jador după terminarea show-ului de la Istanbul

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Ella de la Puterea dragostei a avut, de-a lungul timpului, o relație plină de controverse cu Jador, în care de la dragoste la ură și invers nu era decât un pas! Uneori, cei doi se iubeau la nebunie, alteori, situația era fix la polul opus, iar reproșurile și cuvintele grele îi răneau, în special pe frumoasa bruneta care nu mai știa cum să se comporte.

fara descriere

Ella de la Puterea dragostei și Jador, dragoste imposibilă

Până la urmă, cei doi s-au despărțit, dar în ciuda declarațiile dure, au mai lăsat loc de...întors.

„Nu a mers între noi pentru că am făcut greșeli amândoi. Nu mi-am dorit niciodată o relație în care să nu fiu fericit. E mai bine pentru amândoi să fim separați cu persoane care ne fac fericiți. În concepția mea, amândoi am făcut greșeli foarte grave”, a mărturisit Jador, care a punctat și faptul că neîncrederea a fost cea mai mare problemă în relația lor.

„Un om care te stresează, un om în care n-ai încredere, cam așa a fost Ella. Am avut o relație, să zic așa, sufocantă. Noi merităm să fim fericiți. Au fost niște momente frumoase, dar și o legătură toxică pentru amândoi”, a conchis cântărețul despre frumoasa Ella de la Puterea dragostei.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei a rupt legătura cu toți prietenii lui Jador

Citeste si: Roxana Buzoiu, adevăratul motiv pentru care nu a mai ajuns la botezul lui Dominic: „Trebuia să vin la...”

Citeste si: Scandal la Puterea dragostei între Bianca și Livian! Fanii au intervenit imediat: „O să vadă lumea...”

fara descriere

Pe de altă parte, Ella de la Puterea dragostei a avut o altă variantă și a mers pe saturația de scandaluri, însă nu i-a spus atunci un NU hotărât lui Jador.

”Încă o dată viața mi-a demonstrat că nu este întotdeauna așa cum vrem noi, dar trebuie să le luăm ca atare, să mergem mai departe și ar fi bine dacă am învăța ceva pozitiv din aceste experiențe. Nu renunț, continui să lupt, nu mi-a fost și nu-mi este ușor, recunosc, dar sunt foarte ambițioasă și trebuie să iasă întotdeauna cum vreau eu, pe sufletul meu”, a spus Ella pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Ella de la Puterea dragostei a luat o decizie radicală după terminarea show-ului! ”Nu mă voi mai întoarce la Jador”

Cu trecerea timpului însă, Ella de la Puterea dragostei a luat o decizie radicală după terminarea show-ului!

”Mă voi gândi numai la mine, de data aceasta. Nu mă mai interesează nimic altceva. Nu mă voi mai întoarce la Jador, povestea noastră chiar s-a terminat, nu mai are rost să o luăm de la capăt! Astfel că, m-am gândit, la finele sezonului, am să mă duc întâi acasă, să îmi văd părinții, persoanele dragi, apoi, voi pleca departe, foarte departe, într-o zonă călduroasă, cred că în Bali, cel mai sigur”, a dezvăluit frumoasa femeie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate