Nelson Mondialu nu vrea s-o mai ”ardă” interlop! Tatăl lui Livian cere tribunalului să fie reabilitat, la 17 ani de la ultima condamnare! EXCLUSIV

Nelson, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei, vrea să nu renunțe definitiv la titlul de ”interlop” cu care s-a lansat în mediul online.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Nelson Mondialu’ nu mai vrea să fie ”cel mai simpatic interlop”. De fapt, nu mai vrea să fie deloc interlop. Tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a depus la Tribunalul Cluj o cerere prin care solicită reabilitarea judecătorească și așteaptă din partea instanței un răspuns în acest sens în cursul lunii noiembrie. Nelson solicită ștergerea din cazier a trecutului infracțional din tinerețe, pe motiv că între timp s-a îndreptat și a devenit o altă persoană. Ultima condamnare a lui Nelson s-a întâmplat în 2003, adică în urmă cu 17 ani.

Nelson: ”Nu vor să-mi dea reabilitarea, să pot să părăsesc continentul”


In articol:

Nu este prima dată când Nelson cere reabilitarea. În urmă cu câțiva ani, el a cerut, la fel ca și acum, să obțină statutul de ”cetățean model”, însă judecătorii i-au respins, la acea dată, solicitarea. Nelson a spus atunci că se simte discriminat și că, în semn de protest, se va rade pe cap.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

nelson corduneni
Nelson a fost în relații bune cu familia Corduneanu

”Ăștia nu vor s-mi dea dreptul de a fi un om liber. Ăștia urmăresc ca pe Jean Valjean, ca pe Contele de Monte Cristo... urmăresc să nu-mi dea reabilitarea. Vor să mă vadă deținut. Eu nu le dau ocazia, pentru că sunt pregătit. Vreți să mă vedeți deținut, domnilor? În cazul de față, ăsta e un gest de... nu intru în refuz de hrană... Dacă ei nu vor să-mi dea reabilitarea să pot să părăsesc contnentul... că eu de asta am vrut reabilitarea, să pot să părăsesc continentul... Ei trag speranță, după atâția ani, că voi cădea la pușcărie iarăși și voi fi recidivist”, a povestit Nelson în urmă cu 2 ani și jumătate, într-un vlog.

Nelson plătește acum pentru păcatele tinereții

Nelson Mondialu nu s-a ferit niciodată de trecutul său. El a povestit, de-a lungul timpului că a stat destul de mult timp la închisoare. A ajuns acolo la 20 de ani, când a furat din cauza sărăciei dar a fost arestat și în Germania. Nelson a spus că atunci când era copil, familia lui era tât de săracă încât a ajuns să crească la casa de copii.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nelson Mondialu a fost bătut în scara blocului! Primele imagini după atac: „Cinci au fost pe mine...”

Bianca Comănici spune adevărul despre Nelson Mondialu. Cum încerca Livian să-și controleze tatăl „Am văzut cu ochii mei” VIDEO

Ceaiul de cătină: Medicamentul natural suprem pentru creșterea imunității. Iată cum trebuie preparat

Nelson Mondialu, revoltă în mediul online după ce a amenintat o copilă de 11 ani: „O iau pe soră-sa să o...”

Livian vine la Puterea Dragostei 3 cu noua lui iubită, Florentina Nicol! Fanii insistă și pentru aducerea Biancăi Comănici! Acum să vezi ce iese!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies