Tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei, amenințat cu moartea de interlopi! Nelson Mondialu: ”Mă duc la poliție”

Nelson, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei, a fost ameninșat de o grupare de interlopi din Cluj.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei, spune că a fost amenințat cu moartea de o grupare de interlopi din Cluj.

”Se rezolvă tot. Toate amenințările cu interlopii se rezolvă. Nu se mai putea, n-ai văzut ce s-a întâmplat și la București, în Piața Constituției? Nu-i vorba de frică, toți suntem datori cu o moarte, dacă e până acolo apelăm la relații... Katiușă, bazookă, nu-i problemă... facem război. (...) Interlopilor, eu nu cu toți am treabă, cu ăștia care se bagă ca musca în lapte”, a povestit Nelson într-o filmare pe Youtube chiar în drum spre IJP Cluj.

fara descriere

Ajuns în fața instituției, Nelosn a copntinuat să se filmeze până a ajuns aproape de poarta poliției.  

Citeste si: Livian de la ”Puterea Dragostei”, pus într-o situație imposibilă de tatăl lui! Ce a replicat iubitul Biancăi la reproșurile lui Nelson Mondialul și cum și-a apărat ”Vulpița”!

Citeste si: Nelson Mondialu` şi-a arătat toată averea din casă: „Bogătaşilor, vă salută al vostru Nelson săracu!”

Citeste si: Bia de la Puterea dragostei a plecat din emisiune: „Am refuzat să merg la alte spitale...”

”Hai să depunem reclamație pentru că avem... Uitați poliția. Și acolo unde vedeți alea sunt gratiile. M-au sunat: ce faci de n-ai ajuns? Sunt aici, la poartă, domnul căpitan”, a mai spus Nelson.

fara descriere

Tatăl lui Livian a întrerupt filmarea în timpul audierii, însă a reluat-o în taxi, după ce a ieșit de la poliția județeană. ”Nu mă duc acasă că trebuie să mă duc și la secția cealaltă de poliție. Voi vă dați seama? La domnul Ungureanu!”, a mai spus Nelosn Mondialu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate