Nelu Tătaru, vizită fulger la Ploiești, unde situația este critică: „O să reevaluăm tot”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a efectuat joi, 3 septembrie, o vizită fulger la Ploiești. El a mers prima oară la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ), iar apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploiești.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Ministrul Sănătății, în vizită la Ploiești
Nelu Tătaru, ministrul Sănătății


In articol:

Situația dificilă cu care se confruntă cadrele medicale din Ploiești, l-a determinat pe ministrul Sănătății să meargă personal pentru a se asigura că medicii vor face față valului de noi îmbolnăviri cu coronavirus.          

„La Spitalul Județean Ploiești avem o suprapopulare, care ar trebui să fie pe alte secții. Mai avem spitalul Vaslui, care trebuie să preia. Spitalul din Câmpina va trebui să constituie acele izolatoare, iar rezultatul va impune și distribuirea. La fel.

O să reevaluăm tot ce înseamnă personal. Avem informații și am venit în inspecție la Ploiești pentru a vedea care este cu adevărat situația. Și noi cerem despăgubiri la firmele cu măști. Reevaluăm acel contract. Avem 42 mil. măști. Mai trebuie să vină măști”, a declarat Nelu Tătaru.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: George Pian intervine pentru Ștefan Ghe, noua senzație TikTok, după ce acesta a fost bătut și înjunghiat! Ofertă fabuloasă făcută de vărul lui Emi Pian ”fabulosului șeptar”?

Citeste si: Vulpița din Blăgești, batjocorită în stil mare pe internet. Ce i-a scos din sărite pe fanii săi. „E bine că nu mai sunteți doi proști, acum v-ați înmulțit, sunteți trei”

Citeste si: VIDEO | Gigi Becali a ieșit cu un rucsac doldora dintr-o bancă! Imagini unice: milionarul refuză să poarte mască și când merge să-și verifice conturile

Nelu Tătaru: „O să reevaluăm tot ce înseamnă personal” 

Managerul SAJ, Mădălin Ipatie, a declarat, pentru Agerpres, că ministrul a verificat modul de respectare a măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus în cadrul unităţii. Nelu Tătaru s-a interesat dacă la nivelul serviciului există suficiente echipamente şi dacă starea lor este una corespunzătoare şi a inspectat autospecialele şi staţia de dezinfecţie.

Totodată, Tătaru s-a interesat dacă SAJ are suficient personal şi a chestionat conducerea Ambulanţei asupra colaborării cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi Spitalul Municipal Câmpina, fiind interesat dacă există probleme în acest sens, notează Agerpres.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Lukașenko, avertisment fără precedent. Președintele anunță dezastrul în Belarus: „Îi vor ucide pe oameni și copiii acestora. Va fi o baie de sânge”

Când se afișează notele finale la examenul de Bacalaureat 2020, sesiunea de toamnă. Edu.ro a precizat data oficială

Larisa Udilă spune adevărul despre întâlnirea cu Adelina Pestrițu. „O să-mi fac testul Covid-19”

Rezultate Loto 6 din 49, joi, 3 septembrie 2020. Vezi numerele extrase - LIVE

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies