Nemţii i-au propus lui Alin Andronic să îl facă ofiţer de poliţie: “Ei m-au verificat şi mă vor. Un avantaj e că sunt mulţi români care fac probleme în Germania şi eu vorbesc şi engleza”

Acum 5 ani, nemţii i-au propus lui Alin Andronic să îl facă ofiţer de poliţie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

În 2013, nemţii i-au propus lui Alin Andronic să îl facă ofiţer de poliţie. Atunci, finalistul Exatlon 2 juca fotbal pentru echipa germană de amatori VfR Wenings. “Alin Andronic a ales calea Germaniei şi e mulţumit de turnura vieţii sale. Joacă în ligile inferioare dar se află într-o comunitate în adevăratul sens al cuvântului şi plănuieşte să se facă ofiţer de poliţie”, scria Pro Sport despre Alin Andronic.

Nemţii i-au propus lui Alin Andronic să îl facă ofiţer de poliţie: "Îi plătesc inclusiv cazarea şi un curs de germană"

“Cei din Wenings i-au propus lui Alin să fie chiar profesor în localitate dar limba a fost un impediment. Acum, timişoreanul e sprijinit de stat pentru a ajunge poliţist, nemţii îi plătesc inclusiv cazarea şi un curs de germană pentru a urma Academia de Poliţie. În acest caz, cetăţenia română e un avantaj, motivele nu sunt măgulitoare din păcate…”, mai dezvăluia ziarul de sport. (vezi cum s-a încheiat prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate