”Nenea Țiriac, în finala din '72 erai mort de oboseală”! Un român celebru îi ia apărarea Serenei Williams

Cristian Sima i-a răspuns lui Ion Țiriac, după ce omul de afaceri a atacat-o din nou pe Serena Williams.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Cristian Sima, fostul șef de bursă fugit în Elveția, a comentat pe seama declarațiilor date de Ion Țiriac la adresa Serenei Williams. Mare pasionat de tenis, Sima crede că Țiriac greșește atunci când o atacă pe Williams pe tema vârstei înaintate.

”Nenea Țiriac, la 33 de ani în finală de Cupă Davis din ’72 erai obosit mort, dar nimeni nu te-a făcut moș, iar la vârsta Serenei nu mai jucai de multă vreme la simplu. La 37 de ani și Serena și Federer joacă finale de grand slam”, a observat Sima.

Brokerul a comentat pe seama unei declarații date de Țiriac despre Serena Williams în care acesta o numea ”băbuță”.

Citeste si: Fiul lui Ion Ţiriac a absolvit Universitatea din Chicago! Vezi câţi bani a cheltuit miliardarul pe studiile de ştiinţe politice ale lui Karim!

Citeste si: Fiica lui Ion Ţiriac are iubit! Uite cum o îmbrăţişează pe Ioana la plajă! FOTO

Citeste si: Așa arată casa natală a lui Ion Țiriac! Miliardarul de 80 de ani și-a trăit copilăria și adolescența pe o stradă liniștită din Brașov! FOTO EXCLUSIV

”Chit că băbuța aia are 36 sau 37 de ani, pentru tenis nu este foarte tânără. Să o spunem pe aia dreaptă, mai are și kilogramele pe care le are, dar atunci când o rade, nici nu poți să spui altfel pe românește, mingea se duce de două ori mai repede decât la oricare alta. Acum, dacă o miști de două ori, nu mai ajunge, asta este sigur. Poți însă să o miști?”, a spus Ion Țiriac.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate