Fiica lui Ion Ţiriac are iubit! Uite cum o îmbrăţişează pe Ioana la plajă! FOTO

Prietenii Ioanei au aflat că fiica lui Ion Ţiriac şi-a tras iubit.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că fiica lui Ion Ţiriac şi-a tras iubit. Frumoasa Ioana (18 ani) s-a pozat zilele trecute pe plaja din Miami alături de un băiat cu care este de puţină vreme. Cei doi au fost fotografiaţi pe un sezlong, Ioana fiind îmbrăţişată de partenerul ei.

Citeste si: Așa arată casa natală a lui Ion Țiriac! Miliardarul de 80 de ani și-a trăit copilăria și adolescența pe o stradă liniștită din Brașov! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Ion Ţiriac a fost invitat de preşedintele SUA la un grătar în casa acestuia: “Puneam nişte cârnaţi la fript şi jucam fotbal american”

Citeste si: Fiica lui Ion Ţiriac arată senzaţional în costum de baie! Frumoasa Ioana face senzaţie pe plajele din Miami! FOTO

Fiica lui Ion Ţiriac şi-a tras iubit. Ioana s-a mutat la Miami 

Ioana s-a mutat la Miami din toamma trecută, pentru că studiază jurnalismul în SUA. Ea locuieşte alături de mama ei, egipteanca Sophie Ayad, femeia care i-a mai dăruit lui Ţiriac şi un băiat, pe Karim (21 de ani). (vezi ce gest obscen a făcut fiica lui Ţiriac la restaurant)

fara descriere

Fiica lui Ion Ţiriac şi-a tras iubit. Ioana a fost discretă cu viaţa ei sentimentală

E clar că fiica lui Ion Ţiriac şi-a tras iubit. Ioana a fost discretă cu viaţa ei sentimentală, acesta fiind primul băiat cu care se afişează în mod oficial. Recent, Ioana a fost la Madrid, acolo unde tatăl ei a dat o petrecere fastuoasă cu ocazia împlinirii a 80 de ani.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate