Nepoata lui Florin Salam şi-a bătut joc de Cristi Borcea! Bianca Stoian l-a comparat cu un xerox care “face 50 de copii pe minut!”

Nepoata lui Florin Salam şi-a bătut joc de Cristi Borcea, distribuind o glumă făcută la adresa afaceristului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nepoata lui Florin Salam şi-a bătut joc de Cristi Borcea după ce a postat un material al celor de la Kamikaze. Bianca Stoian, care este fiica lui Nelu, fratele mai mare al lui Salam, s-a lansat în cariera muzicală şi are sute de fani care îi urmăresc postările.

Citeste si: Scandal monstru în lumea manelelor! Nicolae Guță și vărul lui Florin Salam s-au certat de la bani: „Ești un ursar infect”

Citeste si: Roxana Dobre, adepta Loredanei! A venit la restaurant decoltată până la buric! Apariție răvășitoare a ”doamnei Salam”

Citeste si: Nepotul lui Florin Salam, concurent la Mister Boboc, la Facultatea de Drept! Adrian e primul membru al familiei care intră la facultate

Nepoata lui Florin Salam şi-a bătut joc de Cristi Borcea: "A provocat la duel un xerox" 

Recent, Bianca a distribuit o fotografie a lui Cristi Borcea, pusă de cei de la Kamikaze lângă cea a unui xerox. Sub colaj se poate vedea titlul “Borcea a provocat la duel un xerox care face 50 de copii pe minut!”. (vezi ce a făcut Mihaela Borcea în China)

fara descriere

Nepoata lui Florin Salam şi-a bătut joc de Cristi Borcea. Afaceristul are 9 copii

Borcea, care a ieşit recent din închisoare, are numai puţin de 9 copii oficiali: Patrick, Melissa şi Angelo (cu Mihaela Borcea), Carolyn Christine (cu avocata Simona Dana Voiculescu), George și Gloria (cu Alina Vidican), Milan, Indira şi Rania (cu Valentina Pelinel).

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate