Nepoata sexy a Regelui Cioabă e mândria rromilor! Uite-o pe Andreea cum pozează provocator pe canapelele aurite ale reședinței regale! FOTO

Nepoata sexy a Regelui Cioabă e mândria rromilor datorită frumuseții sale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nepoata sexy a Regelui Cioabă e mândria rromilor pentru că scoate în evidență frumusețea fizică a neamului ei. Andreea este fiica lui Daniel Cioabă, cel intitulat „Regele rromilor din România”, acesta fiind fiul lui Florin Cioabă, regele tuturor rromilor, decedat în 2013. (vezi cum a dat iama într-un cârd de lebele regele Cioabă)


In articol:

Citeste si: O decizie istorica ar putea schimba destinele romilor de pretutindeni: alegerile din Statele Unite! Iata ce spune Dorin Cioaba, regele international al romilor

Citeste si: Cum arată acum prințesa rromilor Ana Maria Cioabă, cea care a declanșat cel mai mare scandal internațional după ce a fost măritată forțat la 12 ani

Citeste si: Am găsit-o pe prima nevastă a lui Leo de la Strehaia! Ce mai face şi cum arată, acum, Anca

Citeste si: CNAS dă vestea așteptată de milioane de asiguraţi! Vei putea să alegi pe cine vrei - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Andreea este și nepoata lui Dorin Cioaba, fratele tatălui ei, care este supranumit Regele Internațional al Rromilor. Ea s-a remarcat în ultimii doi ani pe site-urile de socializare, acolo unde a postat diverse fotografii în ipostaze sexy, câştigându-şi sute de admiratori, care o complimentează pentru calităţile ei fizice.

Nepoata sexy a Regelui Cioabă e mândria rromilor: "Rază de soare"

Recent, Andreea a postat mai multe poze, cea mai apreciată fiind cea în care apare într-o rochie neagră de seară, mulată pe trup. “Eşti cea mai frumoasă, eşti Prinţesa Sibiului”, i-a transmis Andreei un admirator. Ea a mai realizat un pictorial în vila ei din Sibiu, pozând languros pe canapelele aurite ale reședinței regale. Machiată ca la carte și provocatoare, Andreea a fost complimentată: “Cea mai frumoasă prințesă! Rază de soare..”.

WOWbiz.ro a relatat recent că unchiul Andreei, Regele Dorin Cioabă, și-a înfuriat supușii după ce a postat câteva fotografii făcute în Duminica Rusaliilor, în curtea vilei sale din Sibiu. Cioabă conduce biserica penticostală Filadelfia și a provocat protestele credincioșilor, nemulțumiți de opulența afișată.

Nepoata sexy a Regelui Cioabă e mândria rromilor. Unchiul Andreei a fost criticat de supuși

„Biserica Fliladelfia, slavind pe Dumnezeu”,  a postat Cioabă pe pagina sa de facebook, în dreptul unor fotografii cu  masa organizată de Rusalii, una pe care se aflau maldăre de fripturi și mezeluri, lucru care nu a fost apreciat de credincioșii penticostali. Mai mult, Cioabă s-a pozat și cu o oaie căreia îi tăiase beregata, urmând să fie friptă la proțap.

"Dati la saraci, asa puteti slavi pe Dumnezeu...Pai toți de acolo sunt săraci, dar se cred bogați, n-au nici măcar pe Domnul, doar cred ca îl au...Cu nici un chip nu va intra un bogat în împaratia lui Dumnezeu...Unde sunt saracii?”, au postat supușii Regelui Internațional al Romilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Când se redeschid școlile? Anunț ferm de la Guvern. Toți elevii sunt vizați

Oana Roman, veste tragică primită de la medici! Situația devastatoare în care se află: nu și-a dat seama

Familia Regelui Cioabă, în doliu! Fratele lui Ioan Cioabă și soția lui au murit în aceeași zi, după ce ea a fost confirmată cu coronavirus

Soţia regelui Cioabă a dat mare petrecere de ziua ei! Vezi cum s-au distrat invitaţii la palatul din Sibiu!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies