Nepotul din America al Angelei Similea este de nerecunoscut! De când este puşcaş marin, Christian pozează în tip dur!

Faţă de pozele de acum câţiva ani, nepotul din America al Angelei Similea este de nerecunoscut.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Pentru că s-a maturizat, nepotul din America al Angelei Similea este de nerecunoscut. Marea cântăreaţă de muzică uşoară are o întreagă familie în SUA, pe fiul ei, Sorin Hilgen, şi copiii acestuia, Christian şi Grace. (vezi ce avere fabuloasă are cumnatul Angelei Similea)

Citeste si: Angela Similea, lovitură de teatru, după ce a anunţat că renunţă la moştenire! Cântăreaţa s-a răzgândit şi şi-a chemat cumnatul în instanţă | EXCLUSIV

Citeste si: Ce smecherie folosea Angela Similea ca sa-si ia sotul cu ea la concertele din strainatate, inainte de 1989! Jan Hilgen aparea pe afise drept "inginer responsabil cu efectele speciale"

Citeste si: Partenerul de scena al Angelei Similea are probleme cu banii! Cum a ajuns Ovidiu Komornyik sa aiba datorii si pierderi uriase! | EXCLUSIV

Nepotul din America al Angelei Similea este de nerecunoscut. De 4 ani s-a înrolat în armată

De aproape 4 ani, Christian este înrolat la puşcasii marini şi îşi petrece majoritatea timpului într-o baza militară aflată la aproape 1.500 de kilometri de casa familiei, care se află într-un orăşel de lângă Boston, Sudbury, din statul Massachusetts.

fara descriere

Nepotul din America al Angelei Similea este de nerecunoscut. Christian şi-a lăsat o barbă deasă

E clar că nepotul din America al Angelei Similea este de nerecunoscut. O fotografie recentă îl înfăţişează pe Christian cu o barbă deasă, ochelari de soare şi o căciulă pe cap. “Omule, era să nu te recunosc!”, i-a transmis un amic lui Christian Hilgen.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate