Nepotul lui Florin Salam, primele declarații de la momentul artistic într-o emisiune de talente: "A fost bucurie foarte mare..."

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, primele declarații de la momentul aritstic!

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Adrian Petrache
Adrian Petrache

Nepotul lui Florin Salam a impresionat toată România cu numărul artistic pe care l-a avut X Factor. De atunci, viața lui s-a schimbat complet, iar băiatul recunoaște că nu se așteptat să aibă un așa succes într-un timp scurt. Familia sa și prietenii au fost foarte fericiți pentru reușita lui!  

Citeste si: Dragoste în vremea pandemiei! Italienii, care s-au cunoscut pe balcon, se căsătoresc!

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Bătrânica din Iași care a reușit să îl impresioneze pe Papa Francisc! Chipul femeii a fost pus pe o carte de rugăciuni

Citeste si: Lino Golden și-a achiziționat un nou bolid de lux! Cum arată mașina de zeci de mii de euro

Adrian Petrache, băiatul care a impresionat o țară întreagă

În cadrul competiției de muzică, nepotul lui Florin Salam s-a prezentat cu o chitară și a reușit să impresioneze atât jurul, cât și publicul. Adrian a reușit să ia patru de DA de la jurați și este extrem de fericit că a ajuns pe scena X Factor. În cadrul unui interviu, Adrian Petrache a vorbit despre faptul că odată cu apariția la această emisiune, lucrurile s-au schimbat în viața lui, în bine. De asemenea, băiatul a mai declarat faptul că a fost o bucurie foarte mare pentru el că a reușit să impresioneze un public atât de larg. În plus, și familia cântărețului a avut o reacție pozitivă după audiții. 

Adrian Petrache
Adrian Petrache

”În primul rând mi-au crescut foarte mulți urmăritorii pe Instagram. Am făcut 11 mii și ceva. A fost bucurie foarte mare pentru mine și pentru toată familia mea, colegi de la facultate, de la școală. Normal că au fost și critici. S-au luat de mine că na, chitara nu era perfect acordată și tot așa. Întotdeauna este loc de mai bine. Mă bucur că am ajuns în trending.”, a declarat nepotul lui Salam.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cand a aflat, de fapt, Bianca Comănici de relația lui Livian: „Am știut din...”

Jador a cântat „La mulți ani” la o petrecere, iar imaginile au devenit virale! A falsat și a fost taxat dur: „A stricat ziua omului”

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Virgil Musta, noi declarații despre respectarea regulilor la secția de votare! Cum vom vota fără să ne infectăm cu COVID-19?

Lady Gaga, tentativă de suicid! Mărturii dureroase: „Celebritatea m-a epuizat!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies