Nepotul lui Nicolae Guţă îşi vinde câinele cu blana în 3 culori şi cere un preţ uriaş: „Este printre puţinii din România” FOTO

Prietenii lui Rafel au aflat că nepotul lui Nicolae Guţă îşi vinde câinele cu blana în 3 culori.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că nepotul lui Nicolae Guţă îşi vinde câinele cu blana în 3 culori. Rafel, care este băiatul lui Marian, cel mai mare fiu al lui Nicolae Guţă, este stăpânul unui căţel special, dar pe care s-a hotărât să îl vândă. (vezi ce anunţ a făcut Nicoleta Guţă)

Citeste si: Nicolae Guță a dat lovitura! A cântat la nuntă, pe vapor, și s-a îmbogățit

Citeste si: ȘOC TOTAL! Narcisa Guță, bătută cu pumnii și picioarele de un bărbat căruia i-a refuzat avansurile! Fosta iubită a manelistului a cerut ordin de protecție împotriva agresorului

Citeste si: Sora lui Babi Minune, duet de senzație cu un manelist celebru!

Nepotul lui Nicolae Guţă îşi vinde câinele cu blana în 3 culori: "Numele lui este King"

“De vânzare Cane corso tricolor în vârstă de 8 luni. Numele lui este King. Are toate vaccinurile. Şi mai trebuie pus cipul. Se dă împreună cu carnetul său de sănătate”, se arată în anunţul postat de Rafael Guţă.

fara descriere

Nepotul lui Nicolae Guţă îşi vinde câinele cu blana în 3 culori:  “Preţul sau este de 1400 lei"

E clar că nepotul lui Nicolae Guţă îşi vinde câinele cu blana în 3 culori. “Preţul sau este de 1400 lei deoarece este printre puţinii din România cu culoarea aceasta. Pentru mai multe detalii mă puteţi suna”, a încheiat Rafael.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate