Vedete

Nick Radoi, asteptat de fosta iubita la aeroport! Se lasa cu o impacare? "Sper ca de aceasta data va fi barbat"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Nick Radoi a venit in Romania pentru o saptamana si a avut parte de o surpriza inedita. 
 
Madalina Apostol, fosta iubita a milionarului Nick Radoi, a vrut sa-i faca o surpriza, asa ca l-a asteptat in aeroport. Cei doi s-au despartit in urma cu aproximativ cinci luni. 
 
 
"Avem niste lucruri neterminate si de asta mi-am dorit sa vin sa-l iau de la aeroport. Nu stiu cat de placuta sau neplacuta a fost surpriza. Avem niste probleme pe care nu le-am terminat. Sper ca de aceasta data va fi barbat. A fost o vreme cand il iubeam. Sper sa ramana un respect. 
 

 

 
Este normal sa-mi fie dor de el, a fost parte din viata mea. Nu se pune problema asa. Nu mai suntem impreuna pentru ca stim prea multe. Prima data a fost o problema ca eu am copii si el voia sa petrecem mai mult timp impreuna, iar eu nu puteam sa ma impart", a spus Madalina Apostol. 
 
"Surpriza mare, nu ma asteptam sa fiu asa bine asteptat. Sunt foarte surprins pentru ca nu ma asteptam la o asa surpriza. Noi ne-am despartit pentru ca a intervenit cineva. Mi-a spus niste lucruri despre ea si mie nu mi-a placut. Eu m-am impacat foarte bine cu ea", a spus Nick Radoi. 
 
 
 
Galerie foto