Vedete

Nick Radoi, asteptat de fosta iubita la aeroport! Se lasa cu o impacare? "Sper ca de aceasta data va fi barbat"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Nick Radoi, asteptat de fosta iubita la aeroport! Se lasa cu o impacare? "Sper ca de aceasta data va fi barbat"icon photo
 
Nick Radoi a venit in Romania pentru o saptamana si a avut parte de o surpriza inedita. 
 
Madalina Apostol, fosta iubita a milionarului Nick Radoi, a vrut sa-i faca o surpriza, asa ca l-a asteptat in aeroport. Cei doi s-au despartit in urma cu aproximativ cinci luni. 
 
 
"Avem niste lucruri neterminate si de asta mi-am dorit sa vin sa-l iau de la aeroport. Nu stiu cat de placuta sau neplacuta a fost surpriza. Avem niste probleme pe care nu le-am terminat. Sper ca de aceasta data va fi barbat. A fost o vreme cand il iubeam. Sper sa ramana un respect. 
 
 
Este normal sa-mi fie dor de el, a fost parte din viata mea. Nu se pune problema asa. Nu mai suntem impreuna pentru ca stim prea multe. Prima data a fost o problema ca eu am copii si el voia sa petrecem mai mult timp impreuna, iar eu nu puteam sa ma impart", a spus Madalina Apostol. 
 
"Surpriza mare, nu ma asteptam sa fiu asa bine asteptat. Sunt foarte surprins pentru ca nu ma asteptam la o asa surpriza. Noi ne-am despartit pentru ca a intervenit cineva. Mi-a spus niste lucruri despre ea si mie nu mi-a placut. Eu m-am impacat foarte bine cu ea", a spus Nick Radoi. 
 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune