Nick Radoi
Nick Radoi s-a rasfatat de ziua lui

Vedete

Nick Rădoi, petrecere fabuloasă de ziua lui! Imagini incredibile de peste Ocean

Nick Rădoi, milionarul de origine română stabilit în Statele Unite, a petrecut cu ocazia zilei sale de naștere ca în filmele de la Hollywood, la piscină, alături de amicii săi cei mai apropiați.

Culmea, pentru a marca așa cum se cuvine evenimentul, Nick Rădoi nu și-a refuzat niciun capriciu, milionarul dorindu-și ca aniversarea să fie una cu totul și cu totul specială.

Citeste si: IREAL! Ilie Năstase ar fi bătut-o pe soția lui din cauza unui milionar cunoscut! Răsturnare de situație în scandalul momentului

Din acest motiv, pe lângă cei câțiva zeci de amici pe care i-a invitat la eveniment, Nick Rădoi a dorit să aibă parte și de o animație cu totul și cu totul specială.

Iar din acest motiv, după ce a scos din buzunar o sumă frumușică de bani, a apelat la serivicile unor animatoare profesioniste, suficient de multe la număr pentru a impresiona pe oricine. Iar tinerele cu pricina, au avut grijă să îl distreze pe milionar, ele ducând tot felul de cartoane pe care scria numele lii Nick Rădoi, costumate – cum altfel- în costume de baie portocalii, vizibil mai mici decât ar fi avut nevoie, dar care să le pună în evidență formele perfecte cu care au fost înzestrate de mama natură.

Nick Radoi
Nick Radoi s-a rasfatat de ziua lui

Citeste si: Ilie Năstase, criză de gelozie din cauza lui Nick Rădoi, după ce i-a făcut complimente soției sale: „Se simte pe locul doi!”

Iar cum petrecerile lui Nick Rădoi sunt unele în care opulența este cuvântul de ordine, milionarul a avut grijă ca șampania să curgă în valuri, iar invitaților de la cheful de la piscină să nu le lipsească nimic, zeci de chelneri ocupându-se de cele mai mici dorințe pe care le-ar fi putut avea petrecăreții.

Citeste si: Nick Rădoi, momente cumplite după ce a fost diagnosticat cu Covid-19! "Am luat o hârtie și am lăsat mesaj..."

Nick Rădoi, cauza scandalului dintre Ioana și Ilie Năstase

„De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei.

Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei. N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Ioana știu că suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”, a declarat Nick Rădo i, potrivit Click. Vă reamintim că, zilele trecute, între Ilie Năstase și Ioana, partenera sa de viață, a ieșit un scandal mostru, fiind nevoie de intervenția Poliției pentru a se liniști spiritele, iar acum cei doi par să se fi despărțit.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Declarația șocantă a mamei criminalului din Crângași: „Domnul s-a împiedicat”. Cum explică femeia tragedia în urma căreia a fost ucis un bărbat de 46 de ani?- radioimpuls.ro

Nick Rădoi s-a însurat în secret?

“De ziua ta îţi urez şi aici “la mulţi ani”, iar ceea ce îţi doresc ştii deja. Ai ştiut mereu şi vei şti pentru totdeauna! Happy birthday, hubby (diminutiv pentru soț, n. red.)! ”, i-a scris Mădălina Apostol lui Nick Rădoi pe Facebook. Imediat, afaceristul i-a mulţumit iubitei sale pentru urările făcute, semn că cei doi au lăsat trecutul deoparte. De-a lungul timpului, relaţia lor a fost una presărată cu despărţiri şi împăcări, însă sentimentele dintre ai au câştigat în cele din urmă.

Mai mult, Mădălina Apostol se poate considera o femeie norocoasă. Aceasta primeşte de la Nick Rădoi mereu buchete uriaşe, cu sute de trandafiri, bijuterii şi cine romantice la cele mai cunoscute restaurante din lume.

Nick Radoi
Nick Radoi si Madalina Apostol se iubesc, din nou