Nicolae Guță a dat lovitura cu ultimul hit! Manelistul a strâns sute de mii de vizualizări cu clipul filmat lângă casa familiei din Petroșani VIDEO

Nicolae Guță profită de terminarea stării de urgență și scoate acum manele la foc automat.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Nicolae Guță profită de terminarea stării de urgență și scoate acum manele la foc automat. Dacă în ultimele luni activitatea muzicală a ”regelui manelelor” a fost blocată, acum solistul lansează piese din trei în trei zile, unele cu clip cu tot! Ultima realizare în domeniu se intitulează ”Prieten de 2 lei” , melodie care a strâns aproape 400000 de afișări în trei zile de la lansare pe Youtube!

Citeste si: Cum arată iubita lui Cătălin Geolgău, bărbatul venit de la Milano în fața căruia au stat drepți 5 polițiști! Blonda i-a dăruit o fetiță musculosului care nu a respectat regulile în timpul pandemiei! FOTO

Citeste si: Polițistul care și-a măsurat mușchii cu „Beleaua” Corduneanu, la o halbă de bere, a fost retrogradat! Ofițerul Dan Negură a ajuns subcomisar după ce a fost cercetat disciplinar!

Interesant este faptul că Nicolae Guță nu a riscat foarte mult cu filmarea clipului, înregistrarea fiind realizată chiar pe malul Jiului, în curtea caselor familiei Guță, în fața cărora sunt parcate mașinile second hand pe care Nicu și Gabriel Guță le-au scos la vânzare. Dacă pe partea stângă se află o vilă impunătoare, în care stau copiii manelistului, pe partea dreaptă a drumului se găsește baraca în care locuiește Mariana, femeia care l-a făcut de 5 ori tată pe celebrul artist. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate