Vedete

Nicolae Guta a uitat de fetita pe care o are cu Beyonce de Romania

Nicolae Guta pare sa fie nepasator cand vine vorba de copiii pe care ii are. Daca cei de la Petrosani sunt feriti de probleme, el apucand sa se ocupe de cariera lor, cei pe care ii are de mai putin timp sunt, cu totul, exclusi din viata manelistului.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Astfel, ne-au declarat surse cat se poate de credibile, Nicolae Guta pare sa fi uitat definitiv de Anais, fiica lui cu Beyonce de Romania.

Mai exact, de luni bune, micuta fiica a manelistului nu a mai avut ocazia sa isi vada tatal, sa vorbeasca cu el sau, macar, sa se bucure in vreun fel de sprijin din partea acestuia. ”Acum, Anais nici macar nu ii mai spune ”tati” cand il vede la televizor. Ii spune ”Cuculae” si cere sa se schimbe canalul TV. A inteles, a simtit si ea ca a fost abandonata definitiv. La inceput a suferit cumplit, nu intelegea ce a facut ea de nu o mai iubeste tatal. Dar, acum, s-a obisnuit si l-a uitat, stie ca singurul sprijin al ei este familia mamei sale, adica Madalina si bunica ei”, ne-a spus sursa citata.

De altfel, cum Nicolae Guta este obligat de magistrati sa plateasca o pensie alimentara derizorie – putin peste 200 de lei lunar – singurul lucru pe care il face pentru micuta este sa trimita, la timp banii. “Cand era certat cu Cristina, sotia lui, o mai baga in seama pe Anais. Acum insa, dupa ce s-a impacat, nici nu mai vrea sa auda de fata. Adica, nu suna niciodata si, culmea, nici nu raspunde la telefon. Asta e, asta intelege el din ideea de a fi tata”, ne-a mai spus sursa citata.
Anais, fetita lui Beyonce de Romania, este cel de-al zecelea copil al sau. Micuta s-a nascut in urma cu 3 ani si jumatate insa, de doi ani este crescuta doar de mama si bunica materna, tatal ei natural uitand practic de ea. In vara anului trecut, Madalina, alias Beyonce de Romania, l-a dat in judecata pe Guta, tatal fetitei ei. Aceasta le-a solicitat judecatorilor sa stabileasca cuantumul pensiei alimentare pe care Nicolae Guta trebui sa il plateasca pentru fetita lor, micuta Anais. Procesul s-a incheiat anul acesta, in martie, judecatorii stabilind ca manelistul trebuie sa achite 274 de lei pe luna pentru intretinerea si cresterea celui de-al zecelea copil al sau.

Galerie foto