Nicolae Guţă devine patron de restaurant, după ce a dat faliment cu un club de manele! Manelistul îşi deschide local la Petroşani!

Admiratorii manelistului ai aflat că Nicolae Guţă devine patron de restaurant.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Nicolae Guţă devine patron de restaurant. Fiul său, Nicu, care se ocupă de afacerile din Petroşani ale familiei, a dat anunţ că angajează personal pentru restaurant. (vezi cum arată decapotabila pe care şi-a cumpărat-o Nicoleta Guţă)

Citeste si: Cel mai bogat rrom din ţară l-a umplut de bani pe Nicolae Guţă! Manelistul a cântat în curtea vilei lui Puiu Englezu! VIDEO

Citeste si: Ce salarii le dă Nicolae Guţă angajaţilor săi! Manelistul are nevoie de oameni pentru studioul său de înregistrări din Petroşani!

Citeste si: Primele imagini cu băiețelul lui Nicolae Guță! Cu cine seamănă Edan: „Regret că...”

Nicolae Guţă devine patron de restaurant. Se caută personal pentru local

„Caut Bucătar / Bucătareasa şi personal pentru un restaurant (barman, ospătar) ce se va deschide în zona Petroşani. Salariu atractiv”, a postat fiul lui Nicolae Guţă.

fara descriere

Nicolae Guţă devine patron de restaurant. A cântat în clubul său de manele

Nu mai e un secret că Nicolae Guţă devine patron de restaurant. Acum, câţiva ani, Guţă a avut un club de manele în Petroşani, care a dat faliment la doar trei ani de la inaugurarea localului, chiar dacă Guţă concerta des în acea locaţie. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate