Nicolae Guţă e demolat de un fan nemulţumit de freza lui: “Dacă nu te tunzi ca un om serios, niciodată nu o să mai fii ce ai fost!”

Pe internet, Nicolae Guţă e demolat de un fan nemulţumit de freza lui, care doreşte ca acesta să revină la vechiul său look.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Admiratorii manelistului au aflat că Nicolae Guţă e demolat de un fan nemulţumit de freza lui. “Dacă nu revii la stilul tău din 2006 până în 2012 şi nu te tunzi ca un om serios, ascultă-mă, niciodată nu o să mai fii ce ai fost, chiar niciodată! Doar dacă revii vei fi... Ceea ce cântă Salam nu e muzică, e zgomot, te uiţi la el că are succes mirat, el nu are voce că a ta, dar face show prin improvizaţii. Tu ai avut succes şi l-ai lăsat în spate, în 2012, la duelul Regilor, ştii bine că i-ai dat clasă, dar cred că te simţi mai slab decât el, dar nu ştiu de ce?”, i-a scris fanul lui Guţă.

Nicolae Guţă e demolat de un fan nemulţumit de freza lui: "Fii deştept în ceasul al 12-lea şi revin-o la felul cum erai"

“În legătură cu freza, oricât de bun ai fi ca solist, dacă nu ai o apariţie bună, lumea nu te ia în serios. Tac mulţi din respect, dar nu le place freza ta, Guţă. Fii deştept în ceasul al 12-lea şi revin-o la felul cum erai. Când am văzut că te făcea cineva bătrân şi aşa mai departe, am zis, uite, au vrut mulţi să îl tragă în jos,  dar vocea nu i-o poate lua.  Am pretenţii de la tine, nu te lăsa luat în râs”, e de părere admiratorul manelistului. (vezi motivul pentru care Guţă a fost bătut de interlopi în localul său din Petroşani)

fara descriere

Nicolae Guţă e demolat de un fan nemulţumit de freza lui: "Nu te lăsa influenţat greşit"

Pe facebook, Nicolae Guţă e demolat de un fan nemulţumit de freza lui: “E alegera ta Guţă, vrei să fii jos şi să nu fii luat în serios sau revii şi ai şi o apariţie ca un om serios. Nu te lăsa influenţat greşit, unii vor să fii pus în umbră. Oare Marcel Pavel şi alţii îşi schimbă stilul? Nu, dar au succes şi azi. Cum ar fi un un măr să vrea să fie şi măr şi pară? Mărul e bine să rămână măr, iar iubitorii de mere îl apreciază, dar că să iasă în evidenţă mărul trebuie să arate bine, e o pildă. Îţi mai zic ceva, din punct de vedere fizic tot la fel arăţi, ca în 2009, arăţi tânăr. Totul stă în decizia ta”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate