Nicolae Guță nu mai are răbdare! Ce cadou i-a promis soției Cristina în momentul în care îi va naște încă un copil

Manelistul Nicolae Guță este nerăbdător să devină, din nou, tată, iar Cristina, soția lui este pe ultima sută de metri cu sarcina, motiv pentru care cântărețul este mai atent ca niciodată și îi face toate poftele blondinei.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Acesta pare să fie și motivul pentru care, de curâsnd, Nicolae Guță a luat o decizie cât se poate de serioasă cu privire la soția lui, reușin, în acest fel, să o liniștească atunci când vine vorba de viitorul lor.

Citeste si: Bomba anului în lumea manelelor! Salam, Guță și Minune vor să-și facă trupă împreună și să rupă toate topurile!

Citeste si: Aroganța lui Dani Mocanu! L-a pus pe Nicolae Guță să îi cânte și să îi dea dedicații, la o paranghelie

Citeste si: Ce elegantă este Nicoleta Guță! Manelista și-a surprins mama cu o ținută cool FOTO

Mai exact, Cristina a dorit să fie sigură că, după ce va naște, va avea în continuare atenția manelistului, mai ales că experiențele anterioare în ceea ce privește relațiile lui Nicolae Guță nu au fost tocmai favorabile pentru mamele copiilor lui. Așa ă, pentru a o liniști, Nicolae Guță i-a spus că, indiferent ce se va întâmpla, el va fi alături de ea.

”Nicolae Guță, ca să îi arate că nu îl in teresează nimic altceva, a decis să treacă o parte a averii pe numele ei. Adică, în momentul în care devine mamă, devine și proprietara unui apartament de lux din București, iar Nicolae Guță este decis să îi deschidă un cont cu 100.000 de euro în el. Și, în plus, i-a promis că îi va fi alături, că ei sunt soț și soție, că nu are de gând să divorțeze sub nicio formă. Cristina a fost mulțumită, ea e acum liniștită cu privire la viitorul ei și al copilului”, ne-a spus un apropiat de-al familiei manelistului Nicolae Guță.

”Vor avea un băieţel. Nicolae Guţă este fericit până peste poate, el spera ca acest copil să fie băiat. Motivul e simplu: i-a promis Cristinei că nu o va obliga să mai aibă altă sarcină şi că îi va fi fidel toată viaţa, că o va ţine de nevastă pentru totodeauna. Şi, aşa e fericit, vrea să devină tată pentru încă un băiat”, ne-a explicat un apropiat de-al manelistului.Mai mult decât atât, spun sursele noastre, de când a aflat că soţia lui îi va dărui un băieţel, Nicolae Guţă face tot ce îi stă în putinţă să o răsfeţe cât poate de mult şi să îi satisfacă toate dorinţele pe care le-ar putea avea blondina.

Nicolae Guţă e la al 12-lea copil

Guţă s-a căsătorit la 13 ani jumătate şi a fost obligat să se descurce singur. Aşa că s-a angajat muncitor necalificat la Căile Ferate din Petroşani, unde fişa postului presupunea să mute pietrele de sub traverse. Lăutarul susţine că scapă repede de muncă pentru că se apucă să cânte, iar ceilalţi muncitori făceau şi normă lui. Nu a durat mult povestea cu munca pentru că talentul l-a transformat într-un lăutar extrem de iubit. Şi, am spune noi, iubit mai ales de femei, manelistul ajungând acum să aibă nu mai puţin de 11 copii, cu cinci femei. Acum însă, îl aşteaptă pe al 12-lea, din partea soţiei sale, Cristina, mai ales că şi-l dorea foarte mult şi, timp de mai bine de doi ani, a tot încercat să o lase însărcinată, la un moment dat Nicolae Guță fiind de-a dreptul disperat din acest motiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: