Aroganța lui Dani Mocanu! L-a pus pe Nicolae Guță să îi cânte și să îi dea dedicații, la o paranghelie

Dani Mocanu pare să se bucure de un succes fantastic în lumea muzicii, el plângându-se, adeseori, că nu mai are timp să se distreze prea mult. Cu toate acestea, atunci când o face, o face ”la modul arogant”, iar la o paranghelie la care a fost, de curând, l-a pus pe Nicolae Guță să îi cânte și să îi dea dedicații.

Autor: Calin Perian

In articol:

Dani Mocanu vrea, de ceva vreme, și chiar reușește, să ”spargă” monopulul maneliștilor de ”modă veche” precum Florin Salam, Adi Minune sau Nicolae Guță. Iar succesul lui nu poate fi contestat, fiind cuantificat în zecile de milioane de vizualizări de pe Youtube,.

Citeste si: Dani Mocanu a scos o melodie în care îi cântă în strună lui Sile Cămătaru! ”Unde pune leul gheara…” Video

Citeste si: Aroganţa lui Dani Mocanu! Ce a decis manelistul după ce a devenit cel mai ascultat artist din România

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Citeste si: Dani Mocanu a dat lovitura cu o melodie dedicată lui Corduneanu: ”Cel mai mult în lumea asta iubesc răzbunarea”

Cu toate acestea, pare-se, lui Dani Mocanu nu îi ajunge asta. Așa că, de curând, la o paranghelie la care a fost invitat să cânte Nicolae Guță, manelistul noului val i-a venit ideea să facă o ”aroganță”.

Așa că, alături de câțiva amici de-ai săi, Dani Mocanu, s-a pus în fața lui Nicolae Guță și, cu un pahar de băutură în mână, încruntat nevoie mare, a  început să îl asculte cu atenție pe Nicolae Guță, fără să miște. Evident, din poziția adoptată, una ușor superioară, Dani Mocanu părea să vrea să îl intimideze pe mai vechiul său confrate, dar, Nicolae Guță, fără să clipească, a cântat mai departe.

Ba chiar, la un moment dat, Nicolae Guță a și ”încasat” de la Dani Mocanu, fără nicio jenă, o sumă suficient de mare de bani pentru a-i face acestuia câteva dedicații, manelistul dându-se peste cap pentru a-l ”satisface” pe ”plătitor”.

Dani Mocanu este cel mai ascultat artist din România

Conform topurilor întocmite de Zelist, pe platforma Youtube de la noi, cântăreţii de la noi se bucură de un succes uriaş, iar primul în top este manelistul Dani Mocanu, semn că genul muzical reprezentat de el este extrem de bine primit de public. Astfel, în categoria artiştilor, manelistul Dani Mocanu se află pe primul loc în topuri, reuşind să surclaseze artişti recunoscuţi precum Smiley, Inna sau Andra. Mai mult, chiar după Revelion, după ce datele cu privire la succesul său muzical au fost date publicităţii, Dani Mocanu, unul dintre puţinii manelişti care se impresariază singur, a decis să anunţe noile tarife pentru evenimente. Şi, fără să stea prea mult pe gânduri, pentru a nu se complica prea mult la calcule, Dani Mocanu a anunţat că fiecare prestaţie pe care o va avea, fie în România, fie în străinătate, va fi de două ori mai scumpă.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Am aflat ce fotbalist îl iubeşte pe Dani Mocanu! Manelistul are fani printre cei mai buni atacanţi din istoria naţionalei

Spovedanie incredibilă a lui Dani Mocanu! De ce nu face dragoste niciodată duminica EXCLUSIV

Dani Mocanu, scandal uriaş la Londra! Manelistul, acuzat că a fugit cu banii formaţiei! ”Măscăriciul a dispărut ca un ninja!”

Dani Mocanu îşi ameninţă duşmanii în ultimele cântece: „Omul care m-a trădat este chinuit si înjosit, ba mai mult este băgat într-un scaun cu rotile” VIDEO

Veste ȘOC despre Florin CĂLINESCU! Este anunțul momentului despre marele prezentator TV

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Schimbări importante la pensii. Milioane de români sunt vizați de cele „patru modificări”

Dani Mocanu, scandal uriaş la Londra! Manelistul, acuzat că a fugit cu banii formaţiei! ”Măscăriciul a dispărut ca un ninja!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies