Nicole Cherry, dezvăluiri neașteptate despre iubitul său: „Mi se pare strigător la cer”

Ce a pățit Nicole Cherry la o întâlnire.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Nicole Cherry a făcut dezvăluiri de senzație despre viața sa personală.

Dacă până acum aceasta a fost extrem de discretă în legătură cu relația sa, artista a vorbit despre bărbatul cu care se iubește de câteva luni bune.

Citeste si: Anca Serea , clipe cumplite în sarcină: „Sper ca fetița...”

Citeste si: Anca Serea , clipe cumplite în sarcină: „Sper ca fetița...”

Citeste si: Bogdan Mocanu, criză de nervi după ce a aflat că Roxana se iubește cu Iancu: „Am fost un prost”

Nicole a dezvăluit la Teo Show că s-a mutat cu iubitul său și că este extrem de fericită.

Da, ne-am mutat împreună! Pisica e cu noi. E a noastră. Tot mami ne face de mâncare. Mai fac şi eu când am timp, ne mai dă şi mama. E totul la fel, doar că nu sunt noaptea acasă. Tatălui îi place foarte mult de el (n.r. de iubit), îl cunoaşte foarte bine. Asta l-a făcut pe el mai relaxat. Ştie că sunt undeva bine. Şi eu i-am demonstrat lui că pot să iau decizii. A venit natural. Nici eu nu am zis: Gata, de mâine mă mut! Nu ştiu dacă face cineva neaparat chestia asta. A venit de la sine. Din moment ce părinţii îţi dau voie să te duci o zi, o noapte, ştiu ce urmează. E firesc. În cazul meu a fost ok şi suntem ok”, a declarat Nicole Cherry.

Ce a pățit Nicole la o întâlnire

Înainte însă de a-l cunoaște pe iubitul ei, Nicole Cherry a avut parte și de experiențe neplăcute la capitolul ”bărbați”.

Asta e o concepţie pe care nu o s-o schimb şi o să o transmit şi fiului sau fiicei mele. O să spun: Mama, dacă baiatul vine, băiatul plăteşte. Dacă tu eşti băiatul, tu plăteşti. Aşa e frumos. Nu am mai ieşit după. Nu am mai putut. Mi se pare că băiatul trebuie să fie bărbat. Mi s-au luat banii şi pe o apă plată. Mi se pare strigător la cer”, a mai declarat Nicole Cherry la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate