Nicoleta este dansatoarea care a supraviețuit incendiului de la restaurantul Beirut! Ce se întâmplă ACUM cu tânăra care atunci avea 19 ani

Nicoleta Buirencu, singura dansatoare care a scăpat cu viață din incendiul de la restaurantul Beirut din Constanța, a luat viața de la capăt.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

La 5 ani și jumătate de la tragedia de la restaurantul Beirut, în care și-au pierdut viața trei artiste: dansatoarele  Nicoleta Vasiliţeanu (23 de ani), Mihaela Tucă (24 de ani) și cântăreața Nicoleta Cengher (22 de ani), singura artistă care a supraviețuit incendiului, are o viață nouă.

fara descriere

Nicoleta a trecut printr-un coșmar după incendiul care i-a provocat arsuri grave. A fost nevoie să se vindece fizic, dar mai ales psihic. Nu a vrut să vorbească despre drama, însă la ceva timp după ce a fost salvată a avut o postare emoționantă pe pagina ei de socializare.

”Cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată a fost să respir singură, fără ajutorul aparatelor de ventilat. E ceva greu de descris. E așa de gustos când iei o gură plină de aer încât să îți umple ambii plămâni... e super!!! Am ajuns să fiu lacomă când vine vorba de aer. Mi-e să nu mi se facă rău într-o zi la cât de mult aer vreau să inspir. Și pe lângă aer, merge o porție destul de consistentă, ca garnitură, o mare de apă.Intră atât de bine, e nemaipomenit de gustos și garantez că e foarte sănătos.Le mulțumesc din suflet asistentelelor, doctorilor și doamnei psiholog Manuela Cristina Paduraru”, a scris Nicoleta, care e constănțeancă, dar a fost internată mult timp la Spitalul de Arși din București.

Citeste si: Tătăl uneia dintre fetele moarte în incendiul de la Beirut a încetat din viaţă. A avut un șoc când a aflat ce se întâmplă în acest caz

Citeste si: Părinţii Alexandrei Măceşanu au primit un mesaj cutremurător! Plângi în timp ce îl citeşti...Vezi cine a trimis scrisoarea sfâşietoare!

fara descriere

Anii au trecut, iar Nicoleta care crede că s-a născut din nou după incendiul de la Beirut, a luat viața de la capăt. A reînceput să danseze când rănile trupești s-au vindecat, deși cicatricile pe care le are nu o lasă să uite. În urmă că cu doi ani s-a căsătorit, iar de circa un an este  și mămica unui băiețel. Nicoleta dansează din nou, ea face parte dintr-o trupă de fete care participă la diverse evenimente. Deși, în programul lor au tot felul de dansuri, Nicoleta și-a păstrat pasiunea pentru belly dance. 

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate