Tătăl uneia dintre fetele moarte în incendiul de la Beirut a încetat din viaţă. A avut un șoc când a aflat ce se întâmplă în acest caz

Tatăl Nicoletei Vasiliţeanu a murit. A făcut un șoc atunci când a aflat că, după cinci ani de așteptare, dosarul va fi rejudecat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Au trecut mai bine de cinci ani de când trei tinere și-au pierdut viața într-un incendiu devastator, la restaurantul Beirut din Constanța. Fetele erau blocate în vestiar, la primul etaj al localului și doar una a supraviețuit și a reușit să povestească, la câteva zile după targedie, clipele de groză prin care au trecut ea și colegele ei care nu au supraviețuit.

George Karam, administratorul firmei SC Middle East Parteners, care avea deschis restaurantul Beirut, a declarat în faţa anchetatorilor că „incendiul a pornit din cauză de mână criminală, iar dacă nu e asta cauza, incendiul a pornit de la Lengendary Pub (care funcţiona în acelaşi imobil n.n.) din cauza cablurilor electrice. Incendiul a pornit de la panoul electric aflat pe peretele dinspre vestiarul fetelor”.

Citeste si: Șerban Huidu, reacție șoc în cazul accidentului lui Mario Iorgulescu: ”Au început. Pe net toți sunt judecători si toți AU DREPTATE”

fara descriere

Tatăl uneia dintre fete a murit

Tatăl Nicoletei Vasiliţeanu, una dintre tinerele moarte în incendiul de la Beirut, a murit în urmă cu două luni, atunci când a aflat că dosarul se rejudecă. După ani de zile în care a așteptat să se facă dreptate și cei care se fac vinovați de moartea fiicei lui să plătească pentru toată suferința provocată, el a suferit un șoc. Bărbatul s-a stins, din păcate, înainte de a afla deznodământul cazului care, în aprilie 2014, îngrozea România.

Anchetatorii care s-au ocupat de acest caz au dispus trimiterea în judecată a lui George Karam, patronul restaurantului Beirut din Constanța, însă din anul 2015, dub aspectul săvârșirii a două infracţiuni de distrugere din culpă, a infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, a infracţiunii de construirea fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, a infracţiunii de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi a 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

La cinci ani după tragedie, dosarul se rejudecă doarece unul dintre judecători s-a pensionat. La aflarea veștii, tatălui Nicoletei Vasiliţeanu i s-a făcut rău și a ajuns de urgență la Spitalul Judeţean Constanţa, unde a și încetat din viață.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate