Nicoleta Guta este criticata dur de fani: „Prea multa grandomanie, e putin dezgustator. Erai mult mai placuta prin simplitatea ce o aveai inainte!” VIDEO

Dupa ce a lansat un videoclip nou, Nicoleta Guta este criticata dur de fani pentru ca in filmare apare o familie de romani in fata unei mese copioase.

Autor: Matei Vaihan

Dupa ce a scos videoclipul piesei „Porumbeii nu ajung”, Nicoleta Guta este criticata dur de fani. Cantecul este despre o familie de romani din Italia care sarbatoreste la o masa plina de bunatati si se plimba in masini luxoase. Nu toti au apreciat opulenta din videoclip.( vezi motivul pentru care sotul Nicoletei Guta a fost amendat de doua ori de Politie)

Nicoleta Guta este criticata dur de fani:" Nu cred ca-si are rostul, pentru ca melodia ar fi faina”

„Da, canti frumos, arati bine, ai avut ambitie si pentru asta te complimentez. Dar, sincer, erai mult mai placuta prin simplitatea ce o aveai inainte...prea multa grandomanie, stim prea bine ce-i in Italia si cu ce nivel de cultura avem. Asa ca ce-i prin videoclip e putin dezgustator. Nu cred ca-si are rostul, pentru ca melodia ar fi faina”, a scris un fan al Nicoletei Guta, care a fost aprobat si de altii.

Nicoleta Guta este criticata dur de fani. I-au deranjat mesele copioase si masinile din videoclip

De cateva zile, Nicoleta Guta este criticata dur de fani. „Ma refeream la grandomania din videoclip. Nu isi are nici un rost. Masinile, mesele copioase, pentru a da impresia falsa ca, vai Doamne, cum se traieste in Italia. Nivelul de cultura si de trai e foarte diferit, iar oamenii inteligenti traiesc umil si nu se dau cam ceea ce n-ar fi”, a incheiat fanul manelistei.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies