Nicoleta Guţă i-a făcut cadou fratelui ei ultimul său videoclip, de ziua acestuia! Manelista a lansat piesa „Fraţii îmi aduc fericire!”

Fanii au aflat că Nicoleta Guţă i-a făcut cadou fratelui ei ultimul său videoclip.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că Nicoleta Guţă i-a făcut cadou fratelui ei ultimul său videoclip. Marian, cel mai mare dintre fraţii manelistei, care îi este şi impresar, şi-a sărbătorit recent ziua de naştere, iar Nicoleta i-a făcut o surpriză imensă.

Citeste si: Transformare şocantă pentru Nicoleta Guţă! Manelista şi-a vopsit părul violet! FOTO

Citeste si: Nicolae Guță a încercat să se sinucidă: „Plângeam și îmi spuneam...”

Citeste si: Fiul cel mare al Nicoletei Guţă a împlinit 21 de ani! Manelista l-a ridicat în slăvi pe Gabriel: „Soarele meu, ești sufletul și inima mea!”

Nicoleta Guţă i-a făcut cadou fratelui ei ultimul său videoclip: "Cu mare drag pentru fratele meu, Guţă Marian”

Ea a filmat videoclipul piesei „Fraţii îmi aduc fericire!”, pe care o cântă împreună cu Nicu, fratele său mai mic, iar la lansare a anunţat: “Vă dedic din suflet cea mai nouă și cea mai frumoasă melodie, dedicată pentru toți frații și cu mare drag pentru fratele meu, Guţă Marian”.

fara descriere

Nicoleta Guţă i-a făcut cadou fratelui ei ultimul său videoclip: "Vă rămân un frate de nădejde"

E clar că Nicoleta Guţă i-a făcut cadou fratelui ei ultimul său videoclip. Marian le-a mulţumit Nicoletei şi lui Nicu: “Vă mulţumesc din suflet pentru cadoul vostru pentru mine! Vă iubesc pe toţi foarte mult, mă bucur că şi voi mă iubiţi şi nu sunteţi fraţi la întâmplare. Vă rămân un frate de nădejde, vă iubesc”.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate