Betty Salam aruncă bomba, la nici un an după ce a născut! Primele declarații despre a doua sarcină: „Mai fac o fată!”

La aproape un an de când a devenit mămică pentru prima oară, Betty Salam a vorbit despre a doua sarcină. Artista are în plan să mai facă o fată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au devenit părinți în urmă cu nouă luni și sunt în culmea fericirii. Frumoasa fiică a lui Florin Salam a fost criticată de mulți pentru că a făcut un copil la o vârstă destul de fragedă, însă ea nu asculă de gurile rele și spune că noul rol a făcut-o să se maturizeze mult.

„Am fost egoistă, recunosc, acum câțiva ani, dar m-am schimbat, în primul rând mă gândesc la el, apoi la noi. Am avut câteva defecte înainte, dar m-am schimbat. Ne trezim, ieșim afară, mă duc să-l plimb, e o zi frumoasă, liniștită, o viață frumoasă. O să încep să mă duc la studio, nu am mai scos nimic de vreo 2 ani și o să mă ocup și mai mult de partea asta, pregătesc ceva, nu știu cât e repede o să iasă piesa.

Eu, dinainte să nasc și dinainte să rămân gravidă, am avut o discuție cu Cătălin și mi-am propus chiar dacă voi deveni mamă, am zis că trebuie să ne gândim și la viața noastră, să avem intimitate, să nu se schimbe nimic. Am devenit mult mai responsabili. Nu prea mai ies așa în cluburi, ieșim cu câțiva prieteni așa mai lejer, suntem mai cuminți.

Nu mă interesează dacă ne judecă lumea, dar nu trebuie să schimbi absolut nimic. Vreau să am o viață ok și să fim cât mai fericiți.Asta nu înseamnă că acum nu trebuie să mai ieșim. Eu sunt aia mai panicată, nu el, el încearcă să-și controleze stările astea, dar nu a fost cazul, pentru că Matthias este un copil foarte cuminte. Este un tată foarte bun, foarte grijuliu. El și-a dorit fată, eu mi-am dorit băiat, deci a fost după inima mea”, a declarat Betty într-un interviu.

Citeste si: Cum arată sora secretă a lui Gheorghe Hagi! Elena și soțul Petre l-au susținut pe nepotul Ianis la Euro 2019 FOTO

fara descriere

Betty Salam a făcut deja primele declarații despre a doua sarcină

Betty a spus că nu se oprește aici și își mai doerște un copil. Bruneta a declarat, însă, că va mai aștepta înainte de a deveni mămică din nou.

„Matthias a zis prima dată: „mama”, se zice că mai fac o fată (n.r.: potrivit tradiției). Mi-as dori să mai am un copil, dar peste vreo 5 ani, cam așa, când o să fiu și eu mult mai matură, mult mai pregătită. Nu eram atât de matură ca acum, dar m-am schimbat foarte mult, pot să spun în bine și acum înțeleg mult mai bine viața. Mă bucur foarte mult că m-am maturizat”, a mai declarat ea.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate