Nicoleta Voicu a primit somație! Nu mai are voie să vorbească despre Gheorghe Turda: „Voi vorbi cât vreau despre bărbatul pe care l-am iubit”

Nicoleta Voicu a fost înștiințată că nu mai are voie să vorbeacă despre fostul ei iubit, Gheorghe Turda.

Autor: M.B.

In articol:

Relația dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-a terminat cu un scandal neașteptat în presă. Deși a fost somată să nu mai vorbească despre artist, cântăreața nu are de gând să se lase intimidată.

Ce mesaj a publicat Nicoleta Voicu pentru Gheorghe Turda

„Am primit zilele trecute o somație prin care sunt înștiințată să nu-ți mai pomenesc numele, dle Turda. Ba am să-l pomenesc și dacă am să primesc 1000 de amenzi. Voi vorbi când vreau și cât vreau despre bărbatul pe care l-am iubit, cu care am împărțit 24 de ore, zi și noapte. Voi vorbi despre diminețile în care ne beam cafeaua în bucătărie, despre drumurile prin toată țara, cu ore istovitoare de condus și stat atenți la fiecare obstacol din trafic. Despre zilele din hoteluri, cu dormitul niciodată ca pe perna ta.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Am multe de spus despre zilele în care ne pierdeam prin mulțime la cumpărături, cu lista în mână, să nu uităm nimic din cele necesare pentru casă. Despre inocența cu care te sărutam în văzul lumii când îmi cumpărai rujul preferat și oamenii întorceau capul, uitându-se după noi.

Voi vorbi despre durere și bucurie. Despre bagaje făcute și desfăcute. Despre sărbătorile de Paște și de Crăciun. Încă mai am fotografii pline de amintiri. Sunt femeia care a iubit nepoții, copiii, rudele, care a respectat prietenii. De care încă îi este dor. De dna Lena, de vărul Ghiță... De locurile din Săpânța. Din Câmpina... Sunt iubita care ți-a apreciat profesia, care s-a bucurat de reușitele tale și care a suferit pentru înfrângerile tale(...)
Iubirea pentru tine, dle Turda, n-a fost iubirea care să se aprindă ușor, dar care se stinge ...greu și pe care tu ai chemat-o în viața ta:
„Nicol, cu cine naiba eșți de nu vrei să vii alături de mine?”

Citeste si: Nicoleta Voicu, atac la adresa lui Gheorghe Turda: „Simțeam că fac comoție cerebrală”! Ce i-a făcut artistul

Îți voi pomeni numele cât vreau eu și de câte ori vreau, până la ultimul sentiment din inima mea. Chiar tu-mi spuneai:" Eșți mai rea de 1000 de ori decât celelalte!"🤔 Aveai dreptate, dar asta pentru că te-am iubit de 1000 de ori mai mult. Numele tău, rostit de mine, arde și am să ți-l rostesc pâna am să pârjolesc sufletele celor care mă urăsc și nu m-au vrut cu tine”, a scris Nicoleta Voicu pe reţelele de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dana Rogoz, în lacrimi de ziua ei! Artista era dărâmată: „Am plâns de am rupt”

Un cântăreț de muzică populară își caută mama: „Vreau doar să ştiu cine m-a născut”

Tânărul care plănuia să-și ucidă fosta iubită a fost reținut de polițiști: „A înfipt mâinile în mine, m-a împins în spate și...” Cum a scăpat fata

Ziua de mâine va aduce rezolvarea problemelor pentru 7 nativi

Klaus Iohannis dă ordinul. E obligatoriu în toată România! Decizie BOMBĂ luată de președinte

BOMBA! Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac. Detalii incendiare ies la suprafață

BOMBĂ! DISPARE FACEBOOK. Mișcarea pregătită în secret de Zuckerberg

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies