Un cântăreț de muzică populară își caută mama: „Vreau doar să ştiu cine m-a născut”

Gabriel Stoica are 28 de ani, este cântăreț de muzică populară și a fost abandonat la naștere de mama lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Gabriel Stoica  își dorește mai multe decât orice să o întânească pe femeia care i-a dat viață. Căutările lui de până acum nu au avut niciun rezultat, dar el speră în continuare.

Mama lui Gabriel Stoica se numește Magdalena Stoica și are în jur de 60 de ani, a spus el.

„Am fost la o familie în plasament, acolo unde am învăţat cum să fiu om, am învăţat ce este respectul. Am fost la adresa la care ştiu că locuia şi nu am găsit pe nimeni. Ar trebui să aibă 59-60 de ani. De tatăl meu tot din documente reiese că a decedat la patru luni de la naşterea mea. Eu aş putea să o iert, de fapt, am iertat-o de când am auzit de ea. Nu ştiu dacă mai trăiește. Am căutat-o prin instituţiile din Oradea, dar nimeni nu ştie nimic de ea. Am căutat-o şi în Arad, nici acolo nu am găsit-o. Nu am pretenţii financiare la ea sau altceva, vreau doar să ştiu cine m-a născut", a spus artistul.

Citeste si: Emoționant! Prietenii s-au recules la mormântul lui Ioan Gyuri Pascu, la 3 ani de la decesul artistului: „Nu te vom uita niciodată!” FOTO

Citeste si: Kostas Passaris, cel mai temut asasin din România, interviu incredibil din spatele gratiilor! Adevărul despre mama româncă și despre relația cu criminalii români! Transformarea uluitoare a ”Fiarei din Balcani”

Citeste si: Fiica lui Valentin Ceauşescu a strălucit la o nuntă! Uite cât de elegantă a fost Alexandra şi ce cadou fabulos le-a dăruit mirilor!

Gabriel Stoica, mesaj pentru mama lui 

Gabriel Stoica a avut şi un mesaj emoţionant pentru mama lui. „Mama, vreau să te cunosc. Ştii unde să mă găseşti, în Arad, te aştept cu drag”, a spus Gabriel Stoica, a declarat el în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate