Vedete

Niculina Stoican a izbucnit in plans in direct

Cantareata de muzica populara a povestit cu lacrimi in ochi cat de greu i-a fost in perioada in care sotul ei a fost in inchisoare!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Niculina Stoican a izbucnit in plans in directicon photo
Niculina Stoican nu s-a putut abtine si a inceput sa planga in direct.

 

 


”Trăiam cu atacuri de panică. Trăiam cu teama că în orice moment se poate întâmpla ceva rău. Adunasem atâta energie negativă încât mi-era frică să nu se întâmplă nimic rău. A muncit foarte mult. Când a aspus că a făcut doi ani şi jumătate de voluntariat, atunci instanţa a fost impresionată. A fost foarte greu! Eu aveam profesia mea, Vlad era la şcoală. Aveam proiectul cu apă plată în derulare. Soţul meu a intrat la închisoare când proiectul era la început. Eu am făcut totul. La turnat betoane, la zidit, la cărat gunoaie. Totul a fost munca mea! Însă de câte ori am urcat pe scenă, acolo era o vrajă. Eram extenuată, nimic altceva! Bunica mea care era disperată, era... Zicea: ”Bunico, tu i-ai scăpat pe toţi”. Mă întreba Bebe când vine acasă. O întrebam ce nevoie are ea să ştie, pentru că nici eu nu ştiu când se întoarce.

 


Niculina Stoican a izbucnit in plans in direct
În noaptea aceea (n.r. cand a fost eliberat) nu am putut să dorm. A venit fina mea cu mult mai devreme şi aşteptam. M-a sunat şi mi-a spus: ”Gata, să vii să mă iei”. A trebuit să merg să-l scot din penitenciar. El a avut foarte multe permisii şi a venit acasă. Nu trebuia să întârzii o secundă pentru că se considera evadare. Aşa şi acum: trebuia să iasă în secunda respectivă. Acum, el stătea şi mă aştepta şi eu nu mai ajungeam.

 

 

După ce a venit acasă, a trecut o perioadă în care a trebuit să ne acomodăm. El avea anumite tabieturi, se trezea la ora 05:00. A fost o perioadă în care am discutat, în care ne-am cunoscut din nou”, a spus Niculina Stoican intr-o emisiune de televiziune, citata de cancan.ro. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune