Niculina Stoican a trait clipe de groaza! Cantareata de muzica populara e marcata pe viata: “M-a batut cu furtunul de la masina de spalat, o bataie pe care nu am uitat-o!”

Cantareata de muzica populara Niculina Stoican a fost batuta in copilarie de mama ei, Angelica Stoican.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereNiculina Stoican (47 de ani) a urmat aceeasi cariera ca si celebra sa mama, cantareata de muzica populara Angelica Stoica. Niculina a povestit ca mama sa a fost un parinte sever. (vezi cum a pierdut Niculina Stoican 150.000 de euro). “Mama mea era in perioada respectiva o femeie extrem de ocupata. Avea concerte prin toata tara, era obosita, isi pierduse rabdarea, iar noi, eu si sora mea, pe care pot spune ca am crescut-o, eram lasate in grija unei bone”, a povestit Niculina despre copilaria sa.

fara descriere

“Aveam niste reguli foarte clare: nu ma duceam la petreceri si nu aveam voie sa parasesc casa scarii. Intr-o zi, eu am incalcat una dintre reguli si am plecat din fata blocului, asa ca nu am auzit cand mama m-a chemat in casa. Rezultatul: m-a batut cu furtunul de la masina de spalat, o bataie pe care, chiar daca am incasat-o pe buna dreptate, nu am uitat-o nici pana acum. M-a batut din disperarea si teama ca nu am fost acolo”, a dezvaluit Niculina Stoican.

Mama Niculinei, Angelica Stoican, a confirmat episodul.

fara descriere

Uite-o pe Niculina Stoican filmata in timp ce canta cu trupa sa

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate