Niculina Stoican, mărturisiri sfâşietoare: ”A venit şi mi-a şters lacrimile!” Cine este bărbatul care i-a fost alături în cel mai trist moment al vieţii ei

Celebra interpretă de muzică populară Niculina Stoican a trecut prin momente dificile în urmă cu o săptămână, însă fiul ei i-a fost alături şi a ajutat-o enorm.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

 fara descriere
Faptul că are o relaţie frumoasă cu fiul ei, în vârstă de 24 de ani, nu e niciun secret pentru nimeni, însă de când a crescut acesta a renunţat să mai fie afectuos cu mama lui. S-a revanşat, însă, săptămâna trecută, când artista a trecut prin momente dramatice.

”Am fost la un eveniment nefericit acum, de curând, şi m-am trezit cu el lângă mine, ştergându-mi lacrimile. Asta a fost recompensa mea pentru toată perioada asta în care nu mai este atât de afectuos cu mine”, a mărturisit Niculina Stoican.

De asemenea, cântăreaţa a mai precizat că-şi doreşte să fie bunică tânără, însă a spus că nu e uşor să ai o căsnicie împlinită. ”Eu voi fi o bunică tânără şi în vervă. În costum popular, m-aş cam încadra în rolul de ”mamaie”. Nu îmi dau cu părerea despre fata cu care e. Eu am părerile mele despre mine, despre soţul meu, despre căsnicia noastră. Nu am decât o dorinţă, pe viitor, când se vor căsători, să înţeleagă că au două rânduri de părinţi: ai ei şi ai lui. Şi soacra mare şi soacra mică vor la ei, pun-te masă, ia-te masă! Nu, nu stau încă împreună. Vreo zece ani aşa să mai locuiască împreună. E singurul meu regret că am făcut un singur copil şi nu vreo 3-4 aşa. Eu îmi fac planuri cu verişoara mea şi ne spunem: ”Draga mea, există azil!”. 27 de căsnicie am! Ba da, e greu! Am o fină care spune: ”E frumoasă căsnicia, naşă, dar ţine prea mult”. Să te ţii vertical! Eu şi soţul meu am fost conştienţi că suntem făcuţi unul pentru celălalt. Acest gând te stabilizează şi te linişteşte. Eu m-am măritat la frumoasa vârstă de 20 de ani. Dacă-ţi vezi şi defectele tale şi le pui în balanţă cu atuurile lui şi-ţi dă cu plus, atunci intervine dependenţa aia de care vorbeam”, a mai spus ea.
 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate