Nicușor Dan, primele declarații după ce a mers să voteze pentru alegerile locale! "Am votat cu sete"

Nicușor Dan a mers să voteze în această zi pentru alegerile locale și a fost însoțit de soția lui și fiica celor doi oameni.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Nicusor Dan
Nicusor Dan interviu TV

Nicușor Dan a mers să voteze în această zi pentru primarul Capitalei. Candidatul pentru Primaria din București a mers alături de soție și fetița lor. De asemenea, consilierul general al municipiului București a dat primele declarații imediat cum a ieșit de la secția de votare. 

Nicușor Dan, primele declarații după ce a votat la alegeri locale 


In articol:

Nicușor Dan a transmis un mesaj pe pagina de Facebook în care vorbește despre situația de la momentul actual și despre alegerile cetățenilor din această zi, care pot schimba cu adevărat soarta Bucureștiului. La secția de votare, candidatul pentru funcția de primar general al Bucureștiului a venit alături de soția și fiica acestuia. Femeia a fost îmbracată într-o rochie roșie, lungă, iar mai tot timpul a ținut-o pe cea mică de mânuță, alături de soțul ei. 

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

"Votul de azi poate fi un vot istoric pentru București. Poate fi votul care deschide ușa mare a Primăriei pentru toți bucureștenii, votul prin care bucureștenii își iau primăria înapoi.", a scris omul politic pe pagina de Facebook. 

De asemenea, imediat cum a ieșit de la secția de votare, Nicușor Dan a fost întâmpinat de jurnaliști. Candidatul a dat primele declarații de când a ieșit de la vot. 

"Aștept de mult votul ăsta și vă spun că am votat cu sete. Am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiță de interese, de neamuri, de prieteni, de cumterii, de nași, de fini, de prieteni, care au ținut în subdezvoltare orașul ăsta. D-aia nu au fost în stare să rezolve măcar apa caldă, nu mai vorbesc de trafic și de poluare. Am votat pentru un oraș care are un potențial extraordinar, care are oameni cinstiți, care are oameni muncitori,care are oameni creativi și care zona privată a dovedit că poate să rezolve tot ce își propune.", a declarat Nicușor Dan. 

Urmatorul articol
Citește și:

Gabriela Firea, mesaj dur după ce a mers să voteze pentru alegerile locale! "Tinerii NU vor câinii nimănui la Primarie! Fără frați de interlopi"

Alegeri locale 2020. LIVE TEXT cu toate informatiile despre scrutinul de astăzi

Horoscop rune noiembrie. Mihai Voropchievici, previziuni complete: la ce să se aștepte fiecare zodie în parte în luna care urmează

Călin Popescu Tăriceanu, apariție rară alături de soție! Cum a fost surprins candidatul la Primăria Bucureștiului alături de nevasta cu 26 de ani mai tânără FOTO

Klaus Iohannis, primele declarații după ce a votat la alegerile locale! "Este o zi foarte importantă astăzi"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies