Prietenul lui Răzvan Ciobanu: "Dacă voia să se sinucidă, nu..."

Alin Gălățescu, bun prieten și colaborator vechi al lui Răzvan Ciobanu, este convins că designerul nu a vrut să se sinucidă, așa cum s-a vehiculat.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

fara descriere

Alin Gălățescu a fost invitat astăzi în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D pentru a vorbi despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Pe Alin și Răzvan îi leagă zeci de ani de prietenie, ani în care au și lucrat împreună.

fara descriere

Alin Gălățescu este convins că Răzvan Ciobanu nu a vrut să se sinucidă

 

Alin Gălățescu este convins că Răzvan Ciobanu a murit într-un accident, nicidecum că ar fi fost vorba despre sinucidere. "Dacă vrei să te sinucizi, nu te duci cu un 'tanc' (n.r. referindu-se la mașina pe care o conducea Răzvan Ciobanu în momentul accidentului, un vehicul considerat unul dintre cele mai sigure din lume). Șansele de reușită erau infime", a declarat Alin Gălățescu la Kanal D, la Teo Show.

Citeste si: Primul mesaj al fiicei lui Aurelian Preda după ce l-a acuzat pe Nicușor Iordan de abuz sexual ”Nimeni nu știe ce este încă în inima mea”

Citeste si: De ce nu reușesc anchetatorii să stabilească viteza cu care conducea Răzvan Ciobanu în momentul accidentului! Ce au descoperit în mașină

Citeste si: Gabriela Firea, operată: "I-au găsit în colon o sârmă de 3 cm"

Alin Gălățescu a povestit în direct cum l-a cunoscut pe Răzvan Ciobanu și cum au ajuns să colaboreze de-a lungul timpului. "Nu este o odă adusă lui Răzvan Ciobanu, sunt doar niște realități pe care am avut șansa să le trăiesc. (...) Vorbesc la prezent despre el. Pentru mine nu s-a schimbat deloc", a precizat criticul de modă în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate