Noi detalii în cazul unei românce torturate și incendiate în Italia! Margareta, principala suspectă, face primele declarații despre crimă

Principala suspectă în cazul Nicoletei face primele declarații despre crimă.

Crima șocantă din Italia
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Nicoleta Indelicato a fost omorâtă, iar trupul ei a fost incendiat. Crima oribilă a făcut înconjurul lumii, iar principala vinovată de cele întâmplate ar fi chiar o prietenă de-a femeii. Margareta a făcut dezvăluiri șocante despre noaptea respectivă.

Crima șocantă din Italia

În noapte de 16 spre 17 martie 2019, Nicoleta Indelicato a dispărut de acasă. Seara a ieșit să se vadă cu un prieten, însă, nu s-a mai întors acasă. În acel moment, părinții adoptivi ai fetei au anunțat poliția. Cu toate acestea, cadavrul tinerei a fost găsit pe un câmp din zona rurală a Marsalei.

Citeste si: O femeie de 40 de ani din Comrat, ucisă cu sânge rece de propria fiică! Detalii macabre: „I-a scos şi inima...”

Prima suspectă ar fi fost Margareta Buffa, o tânără în vârstă de 29 de ani, o fostă prietenă a Nicoletei. Chiar dacă erau prietene de mult timp, cele două se tot certau în ultima perioadă, ba chiar ar fi amenințat-o pe aceasta cu doar câteva zile înainte de crimă. Femeia a spus tot despre oribila crimă, dar și despre faptul că iubitul ei, Carmelo Bonatta, este principalul vinovat. 

„Am protejat-o pe Nicoleta foarte mult atât în ​​trecut, cât și în acea seară în care, pentru a încerca să-i salvez viața, am suferit tăieturi de la Carmelo care m-au împins la pământ făcându-mă să-mi pierd cunoștința. Când am înțeles ce se întâmplă, am încercat să o smulg din mâna lui”, a spus Margareta, din închisoare.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

De asemenea, femeia a mai adăugat faptul că dacă ar putea să se întoarcă în noaptea respectivă, totul ar fi arătat diferit pentru toată lumea.

Citeste si: O tânără a avut parte de șocul vieții, în timp ce filma un Tik Tok: „Eram pregătită să mor” VIDEO

„Dacă în seara aia afurisită aș fi înțeles intențiile lui Carmelo, nu le-aș fi permis niciodată să se întâlnească.

Eu aveam încredere în prietena mea (n.r.- Nicoleta) și de multe ori Carmelo și Nicoleta s-au întâlnit singuri și fără să știu. Nicoleta avea adesea cheile mașinii mele. Carmelo mi-a spus că are o aventură cu Nicoleta”

"El a ucis-o pe Nicoleta"

De asemenea se pare că tânăra s-a simțit extrem de rău după cele întâmplate. Ba chiar a fost dată la o parte de toată lumea din viața ei și vrea să se facă dreptate. 

„Oamenii sunt buni să judece deoarece este ușor să vorbești. Dar trebuie să treci prin anumite situații pentru a înțelege cum se simte un om. M-am trezit imediat singură, prietenii mei m-au abandonat, acuzându-mă înainte de a-mi asculta explicațiile. La urma urmei, nu am avut niciodată probleme cu justiția, am lucrat întotdeauna cu onestitate pentru a-mi realiza proiectele. Celor care au arătat cu degetul spre mine le spun că am încredere că justiția își va urma cursul și că adevărul adevărat va ieși mai devreme sau mai târziu. Sper ca declarațiile mele să fie luate în considerare de judecător și să înțeleagă că au fost întotdeauna cuvinte sincere. Singura persoană vinovată este Carmelo Bonetta. El a ucis-o pe Nicoleta. El este cel care și-a murdărit mâinile cu sângele său nevinovat”, a mai adăugat Margareta.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O femeie a fost ucisă cu sânge rece de propria fiică, în vârstă de 21 de ani. I-a smuls, apoi, inima din piept și a aruncat-o

O tânără și-a înjunghiat mama până la moarte! Care a fost motivul principal pentru care are fata a recurs la acest gest: "Nu mă puteam opri"

Criminalul în serie Marius Csampar, asaltat de admiratoare, după eliberare! ”Sunt câteva fete care mă tot sună. Sunt în triere”

Mirela Vaida nu a depășit momentul atacului. Aceasta se teme pentru viața ei

Andreea Bălan nu se mai ascunde! Tiberiu Argint a făcut un gest public care a surprins pe toată lumea

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Gafă imensă la vârful USR PLUS! Ce vor spune alegătorii lor acum? E despre PSD

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies