Noi detalii în dosarul lui What’s Up! Artistul, acuzat că a mușcat trei polițiști în timp ce încercau să îi pună cătușele

S-au aflat noi detalii în cazul dosarului lui What’s Up. Autoritățile au luat hotărârea.

Distribuie pe:

Autor: A.R.


In articol:

what s up
Cântărețul What’s Up

Artistul Marius Marian Ivancea a reușit să scape de dosarul penal pentru ultraj, care a fost întocmit pe numele lui, în decembrie 2019. Dosarul a fost realizat după ce i-a amenințat și mușcat pe polițiștii care interveniseră în urma apelului la numărul de urgență-112. La momentul respectiv, iubita lui susținea că a fost agresată.

Noi detalii în dosarul lui What’s Up 

În data de 9 decembrie, polițiștii de la Secția 17 din Capitală au fost trimiși la o adresă din zona Panduri. Femeia care a sunat la numărul de urgență a precizat faptul că a fost lovită de iubit. Ajunși la fața locolui, cei trei polițiști au avut parte de scene șocante din partea cântărețului. În momentul în care au vrut să afle ce s-a întâmplat, artistul a devenit agresiv, ba chiar mai mult l-a mușcat pe unul dintre polițiști de picior.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul morții celor doi frați din Iași. Micuții nu ar fi murit, de fapt, de la struguri

Citeste si: Descoperire șocantă în largul mării! Fetiță pe unicorn gonflabil, găsită în larg

Citeste si: Anca Serea, declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă: "A fost nevoie de o transfuzie de sânge..."

A fost întocmit un dosar penal pe numele lui Marius Ivancea pentru ultraj. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 l-au pus, la momentul respectiv, în control judiciar pentru 60 de zile. Ulterior, dosarul de ultraj și amenințare a ajuns pe masa magistraților Judecătoriei Sectorului 5, care urmau să-l pedepsească pe artist.

În data de 14 iulie, procurorii au anunțat faptul că renunță la urmăriea penală, pentru infracțiunile de ultraj și amenințare. În plus, se pare că și cheltuielile judiciare au fost suportate de către stat. 

„Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 formulată în dosarul nr. 10207/P/2019. În baza art. 318 alin.15 c.p.p. confirmă ordonanța nr. 10207/P/2019 din data de 18.06.2020 a Parchetului de pe lângă Judecatoria Sector 5 , prin care s-a dispus renunțarea la urmarire penală, în cauza având ca obiect infracțiunile prev de art. 257 alin. 1, 4 rap. la art. 206 c.p. cu apl. art. 38 c.p. (n.r. ultrajul și amenințarea) privind pe IVANCEA MARIUS MARIAN … În baza art. 275 alin. (3) c.p.p. , cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, se arată în hotărârea magistraților, conform Gândul. 

Urmatorul articol
Citește și:

Răsturnare de situație în cazul morții celor doi frați din Iași. Micuții nu ar fi murit, de fapt, de la struguri

Descoperire șocantă în largul mării! Fetiță pe unicorn gonflabil, găsită în larg

Cutremur la Pro TV! S-a aflat cine a câștigat, cu adevărat, Ferma 2020! Nimeni nu se aștepta la acest nume

Anca Serea, declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă: "A fost nevoie de o transfuzie de sânge..."

Kit-ul de combatere COVID-19, care se găsește pe internet, este periculos! Avertismentul vine din partea cadrelor medicale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies