Nora lui Alexandru Arsinel a imprumutat o firma imobiliara cu o suma fabuloasa! Alice este sotia lui Bogdan FOTO

Veniturile lui Alice, sotia lui Bogdan, fiul lui Alexandru Arsinel, au scazut la Ministerul de Externe.

Autor: Matei Vaihan

Alexandru Arsinel are doi baieti, pe Bogdan si Cristian, primul dintre ei fiind insurat cu Alice, care a lucrat mai multi ani, ca director, in cadrul Ministerului Afacerilor Externe. An de an, Alice si-a depus declaratiile de avere, salariul sau fiind unul consistent.

Citeste si: Stela Popescu a castigat de sapte ori mai multi bani din drepturile de autor decat Alexandru Arsinel! Partenerul ei de scena o surclasa la pensiile incasate!| EXCLUSIV

De exemplu, din declaratia din 2016, valabila pentru veniturile incasate in 2015, reiese ca nora lui Alexandru Arsinel a castigat 89.890 de lei de la minister, adica 7.490 de lei pe luna.

In ultima declaratie depusa de Alice, in 2017, valabila pentru 2016, in dreptul veniturilor anuale incasate de la MAE apare o suma mult mai mica, de doar 33.667 de lei, ceea ce ar insemna ca salariul ei lunar ar fi de doar 2.805 lei, prea putin pentru postul sau de director.

Mai degraba, Alice a lucrat doar cateva luni in 2016, dupa care, cel mai probabil, a plecat din minister pentru a se implica in afaceri. O dovada in acest sens ar fi  detaliul ca, in ultima declaratia de avere, Alice a completat ca a imprumutat cu 345.794

de lei (aproximativ 75.000 de euro), in nume personal, o firma ce activeaza in domeniul imobiliar. Respectiva societate comerciala este chiar a familiei Arsinel, ceea ce sugereaza ca nora actorului a investit in propria afacere.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies