Nora lui Dragnea se lupta iar cu Politia Rutiera. Care a motivul scandalului si pana unde s-a ajuns? EXCLUSIV

Nora lui Liviu Dragnea se lupăt de mai bine de un an cu polițiștii din Giurgiu, care au amendat-o pentru o depășire printr-un loc interzis.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

gina dragnea
Gina, nora lui Liviu Dragnea, a rămas fără permis

Gina Alexandra, nora lui Liviu Dragnea, este chemată la Tribunalul Giurgiu la începutul lunii noiembrie, într-un proces pe care ea l-a intentat polițiștilor din Giurgiu. Fiica preotului Dionis Tătulescu a pierdut procesul pe fond, însă a cerut apel prin intermediul avocaților ei. Nora lui Dragnea susține că polițiștii i-au suspendat permisul de conducere în mod ”nelegal și netemeinic”, pentru că a efectuat o manevră pentru a depăși o situație din trafic care îi punea în pericol integritatea corporală.

Nora lu Dragnea cirula fără permis


In articol:

Nora lui Liviu Dragnea a rămas fără permis pe 9 iunie 2019, după ce a fost oprită în trafic de un echipaj pe drumul de la Alexandria la București. Tânăra se afla la bordul unui Porsche Cayenne și a depășit un Ford Transit, care avea ușile din spate deschise și transporta utilaje agricole care nu păreau asigurate, pe un teren înclinat,, în locul respectiv existând un indicator cu ”depășirea interzisă”. Gina Alexandra Dragnea le-a povestit judecătorilor că șoferul din față a observat-o și a încetinit, trăgând dreapta de volan și invitând-o, practic să-l depășească. Femeia spune că depășirea s-a făcut fără depășirea axului drumului și fără să pună în pericol ceilalți participanți la trafic.

gina si valentin dragnea
Gina și Valentin Dragnea, nora și fiul lui Liviu Dragnea

Citeste si: Pepe, mesaj codat pentru Raluca Pastramă? Ce i-a transmis fostei soții - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Oprită de polițiștii din Giurgiu, Gina Alexandra Dragnea nu le-a prezentat permisul de conducere, motivând că nu-l are asupra ei. Aceștia au amendat-o cu 580 lei și i-au ridicat dreptul de a conduce pe drumuri publice pentru 30 de zile.

Gina Alexandra DRagnea, 12 cotravenții în 4 ani

Judecătorii i-au respins, în primă fază, cererea nurorii lui Liviu Dragnea. Aceștia au luat în calcul și faptul că tânăra nu era la prima ”faptă” și că în ultimii 12 ani a acumulat nu mai puțin de 12 contarvenții. Instanța spune că ”petenta nu a făcut dovada existenței unor împrejurări care să justifice înlocuirea sancțiunilor aplicate cu sancțiunea avertismentului” și că ”sancțiunile stabilite în cauză sunt necesare pentru prevenirea săvârșirii de noi contravenții de către petentă și formarea unor atitudini corecte a acesteia față de ordinea de drept și regulile de circulație rutieră”.

Gina Alexandra Dragnea nu s-a împăcat însă cu decizia primei instanțe și a cerut apel.   

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată ce i-a propus Pepe Ralucăi, pentru a îngropa securea războiului!

BREAKING NEWS: Klaus Iohannis a luat decizia momentului! Anunțul făcut de președintele României

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Irina lui Dragnea vorbește! E nervoasă rău că logodnicul ei e la pușcărie

Fiul lui Liviu Dragnea, în genunchi! ”L-au executat” în prelungiri! Ce s-a întâmplat cu business-ul lui sportiv în urmă cu două zile!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies