Nora sexy a lui Silviu Prigoană adoră luxul! Corina își etalează hainele și poșetele de firmă, în timp ce Honorius se îmbracă doar în blugi și tricou! FOTO

Nora sexy a lui Silviu Prigoană adoră luxul, Corina fiind o mare pasionată de modă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nora sexy a lui Silviu Prigoană adoră luxul, după cum reiese din fotografiile postate de Corina pe paginile de socializare. Honorius, fiul cel mare al afaceristului, s-a însurat cu Corina Bode s-au însurat în 2016, după aproape 7 ani de relaţie. (vezi ce pensie are Silviu Prigoană)

Citeste si: Silviu Prigoana si Mihaela au sau nu planuri de viitor? Afaceristul a dat verdictul! Nu vrea acte, dar...mai vrea copii!

Citeste si: Silviu Prigoană, drama despre care nu știa nimeni! Prima lui soție a murit la doar 30 de ani

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu nu și-a mai văzut copiii de două luni! Dorul este sfâșietor! „I-am strâns în brațe printre porțile de fier”

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Cei doi s-au cunoscut în SUA, acolo unde Corina se mutase cu familia. Şi Honorius este proprietarul unui apartament în Chicago, dar cei doi soţi au decis să se stabilească în România, având în administrare mai multe afaceri ale familiei. Mare pasionată de modă şi de pictoriale, Corina postează frecvent poze pe pagina ei de instagram.  

Nora sexy a lui Silviu Prigoană adoră luxul: "Sunteţi generoşi cu laudele" 

Corina a pozat recent îmbrăcată într-un palton roz, descheiat, care a lăsat să se vadă un costum de baie tot într-o nuanţă de roz. Complimentată de amici pentru felul în care arată, Corina le-a transmis: “Sunteţi generoşi cu laudele, vă mulţumesc!”. În aproape toate instantaneele, Corina e surprinsă purtând haine și accesorii de firmă.

Corina Prigoană și-a etalat întreaga colecție de poșete, ceasuri, pantofi și bijuterii pe care le-a purtat prin vacanțe sau la diverse evenimente. Mult mai discret decâ tpartenera sa de viață, Honorius Prigoană apare rar în fotografii, iar când o face e îmbrăcat simplu, în tricou și blugi.

fara descriere

Nora sexy a lui Silviu Prigoană adoră luxul. Afaceristul are 4 băieți

Silviu Prigoană are 4 băieți, pe Honorius și Silvius, din prima căsnicie, dar și pe Maximus și Eduard, din căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu. Pentru aceștia din urmă, Prigoană și Bahmuțeanu și-au disputat custodia. Izolarea din cauza pandemiei de coronavirus i-a găsit pe cei doi băieți în casa tatălui lor. Silviu Prigoană locuiește într-o vilă, cu o curte mare, unde spune că băieții pot face sport și se joacă în voie.

”Copiii sunt la mine de 2 ani. De aproape 3 luni sunt izolat cu băieții mei, a fost o decizie luată cu avocații. La mine în casă nu a intrat nimeni în această perioadă. Băieții fac școală online, care mie mi se pare chiar mai bună, facem sport, ne cântărim în fiecare dimineață”, a declarat Silviu Prigoană.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate