ULUITOR! Cum a reacționat Dincă vineri, dupa ce i s-a prelungit mandatul de arestare cu 30 de zile! Criminalul a stat doar 10 minute în fața magistraților! ”Nu mai avea răbdare”

Gheorghe Dincă a avut un comportament la prelungirea arestului preventiv de săptămâna trecută

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, omul pe care întreaga Românie îl consideră un adevărat monstru, după ce a recunoscut că le-a sechestrat, violat, omorât și ars pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a mai fost reținut încă 30 de zile în arest preventiv. Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au luat această decizie, vinerea trecută, astfel că bărbatul va mai rămâne la ”răcoare” până când cazul va fi elucidate.

”Inculpatul Dincă Gheorghe a fost de acord cu prelungirea arestarii preventive aşa cum a fost de acord şi dăţile precedente. Procedura nu a durat mult, până în 10 minute. Practic, ca orice inclupat a stat în boxa acuzatilor si e păzit de garda, de poliție”, a declarat avocatul Claudiu Lascoschi.

Citeste si: Prima poză cu Luiza Melencu după ce a fost găsită în Italia! "Sigur este și Alexandra alături"

Citeste si: Lui Gheorghe Dincă i-a fost prelungit mandatul de arestare! Avem ultimele informații

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Ce ”figuri” face Gheorghe Dincă în pușcărie! ”Vrea liniște totală în celula-salon” EXCLUSIV

fara descriere

Gheorghe Dincă rămâne la pușcărie! ”A dat de înțeles că tot ce a declarat până acum a fost suficient” 

Gheorghe Dincă rămâne la pușcărie, însă ar fi de spus și cum s-a comportat bărbatul în fața anchetatorilor. Astfel, surse de la fața locului susțin că monstrul din Caracal a fost, inițial, calm, și nu a comentat decizia, chiar a fost de acord cu prelungirea măsurii de arestare preventive. După 10 minute, situația s-a schimbat inexplicabil. Bărbatul a început să se enerveze și a spus că nu vrea să râmână la tribunal, și ar fi bine să dus în celulă cât mai repede. ”Nu mai avea răbdare, și a dat de înțeles că tot ce a declarat până acum a fost suficient. Nu părea să își mai dorească să fie cooperant”, au povestit surse din anchetă.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Citește continuarea pe știrilekanald.ro

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate