„Nu e bine ce făceam” De ce fura Lidia Buble când era mică. Artista a recunoscut totul pe Instagram

Lidia Buble le-a povestit fanilor ei din mediul online despre năzbâtiile pe care le făcea în copilărie.

Autor: Simona Costache

In articol:

Lidia Buble a fost de mică o fire rebelă, care de fecare dată a făcut ceea ce a vrut. A crescut într-o familie foarte numeroasă, alături de încă 10 frați, iar ea a fost cea mai „năbădăioasă”. Aflată în locul natal, în Deva, alături de una dintre surorile sale, Dia, artista și-a adus aminte de ceea ce obișnuia să facă în copilărie și din ce își procura banii de buzunar.

Lidia Buble a dat bătăi de cap părinților ei, așa cum chiar ea a spus în nenumărate rânduri. Afându-se acasă, alături de sora sa, a ieșit la plimbare pe străzile din Deva. La un moment dat, cântăreața a trecut pe lângă ă casă din curtea căreia obișnuia să fure flori cu sora sa pe care, ulterior le vindea. Pe lângă flori, Lidia Buble mai vindea și melci. Artista a recunoscut acum că ceea ce făcea nu era deloc bine, însă atunci nu și-a putut da seama că acest lucru era greșit.

Citeste si: Lidia Buble, apariție îndrăzneață, într-o ținută din latex! S-a fotografiat așa și a urcat imaginea pe Instagram

Citeste si: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce fostul iubit a confirmat despărțirea: „L-am prins la un party interesant cu domnișoare”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Lidia Buble, cum își câștiga banii când era mică

Lidia Buble a trecut și pe lângă liceul în care a învățat, povestindu-le fanilor ei din mediul online despre cât de frumoasă a fost acea perioadă și, de asemenea, și-a expirmat dorința de a mai fi elevă încă o dată.

Lidia Buble are o relație foarte apropiată cu frații și părinții ei și, ori de câte ori ajunge în locul natal, nu se sfiește să le arate și să le povestească admiratorilor ei despre cât de frumoasă a fost copilăria sa.

„Nu e bine ce făceam” De ce fura Lidia Buble când era mică. Artista a recunoscut totul pe Instagram

Lidia Buble

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Lidia Buble, ajutor pentru refugiați! Ce a decis artista să facă: ”Vor fi transportate celor din Ucraina”

„Nu încurajez, dar trecând pe lângă această casă minunaă mi-am adus aminte cu Dia câte flori furam de aici. Nu e bine ce făceam, acum știu, dar așa ca idee, acum mi-am adus aminte. După aceea le vindeam să facem bănuți sau mai vindeam melci. Și aici este șocala mea, sportivul. Da, eu mor de dragoste aici, deci cățelul ăla de acolo, iubitul, îi ziceam bursucel, e de când eram noi aici la școală. Doamne, câte antrenamente am ținut la școala asta și acolo sus mergeam și ne antrenam și acolo e parcul, superb, vreau la școală din nou”, a zis Lidia Buble pe Instagram.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Buble a dezvăluit cum înjură „pocăiții”. Artista a lăsat la o parte orice urmă de rușine

Adda, noi detalii dureroase despre boala de care suferă: „Eu am ales să bat nebunia asta”

„Obsesia mea” Lidia Buble a dezvăluit la ce nu ar putea renunța! Artista este dependentă de acest lucru

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

România e direct vizată! Au lansat atacul deja. Vladimir Putin a dat ordinul

De ce e bine să ții un tub de pastă de dinți fără capac pe un raft din frigider: trucul care îți salvează frigiderul

Primești bani să pui benzină! Poți primi până la 400.000 de euro. Care sunt condițiile

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies