Stiri

Nu il poate uita! Mama lui Ionut Anghel, copilul sfasiat de caini, ii scrie, si acum, poezii | DEZVALUIRI

Mama lui Ionut Anghel nu il poate uita pe baietelul sfasiat de caini, acum patru ani, si ii dedica poezii induiosatoare

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Nu il poate uita! Mama lui Ionut Anghel, copilul sfasiat de caini, ii scrie, si acum, poezii | DEZVALUIRIicon photo

Durerea unei mame nu poate fi masurata in cuvinte atunci cand isi pierde copilul pe care il iubea mai mult decat lumina ochilor. Iar acum, la patru ani de la tragedia care a socat Bucurestiul, Andreea Anghel, mama lui Ionut, baietelul sfasiat de maidanezi, pare sa se gandeasca, zi de zi, la copilul care i-a marcat viata.


Nu trece zi fara ca Andreea Anghel sa nu se gandeasca la ingerasul ei, la Ionuţ. Au trecut patru ani de la cumplita tragedie in care Ionuţ, baieţelul care avea doar 4 ani, sa fi fost sfasiat de caini. Asa cum e si de asteptat, Andreea se uita zilnic pe fotografiile cu Ionut, iar din cand in cand mai posteaza si pe contul ei de socializare, toate insotite de cate un text sfasietor.

Nu il poate uita! Mama lui Ionut Anghel, copilul sfasiat de caini, ii scrie, si acum, poezii | DEZVALUIRI

Iar recent, Andreea Anghel, mama atat de incercata de soarta, a inceput sa posteze si poezii din volumul dedicate micutului care a avut o soarta atat de nedreapta, toate cele scrise fiind de natura sa induioseze, pana la lacrimi, orice parinte. Si, adeseori, isi insoteste poeziile cu cate o fotografie cu micutul sau cu cate o introducere care aminteste, fara sa cuprinda, ce inseamna pentru o mama copilul. “Ionut, îngeraşul inimii mele, cea mai frumoasă minune din viaţa mea! Te iubesc spirit luminos, şi ştiu ca din lumea ta, mă ocroteşti şi îmi trimiţi iubirea ta infinită”, este una dintre postarile recente ale femeii care, ca orice mama, ar da orice pentru a mai auzi, macar o data, glasul fiului ei.
Iar poeziile pe care le scrie pentru micutul Ionut, rapit dintre noi de neglijenta unor oameni si ferocitatea unor maidanezi neingrijiti, sunt, la randul lor, pline de dor.

Citeste ce poezii sfasietoare ii dedica mama lui Ionut Anghel pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal D

Un nou episod al serialului „Meryem” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune