"Nu mai pot, mami”. O fetiță dintr-un sat din Cluj merge zilnic prin noroi în drum spre școală

Mai mulți copii din staul Berchieșu, comuna Frata (Cluj) sunt nevoiți să îndure un traseu greu de imaginat, în fiecare zi, în drum spre școală.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Mai mulți copii din staul Berchieșu, comuna Frata (Cluj) sunt nevoiți să îndure un traseu greu de imaginat, în fiecare zi, în drum spre școală.
Singurul drum de parcus spre instituție este o cărare neasfaltată și înghițită de noroi, prin care elevii fac slalom în fiecare dimineață.
Drumul spre școală a devenit o adevărată cursă cu obstacole, iar dovada o face o postare de pe Facebook publicată de mama unui copil.
În imagini, o fetiță de clasa a-2-a se chinuie să parcurgă drumul spre școală și să nu rămână împotmolită în noroiul dens. Încălțările și pantaloni fetei nu scapă niciodată curate.

Citeste si: Sute de elevi de la o școală din București, evacuați după dezinfecție. O fată de 14 ani a ajuns la spital

Citeste si: 25 de unităţi de învăţământ din ţară, închise parţial din cauza gripei, fiind afectaţi peste o mie de elevi

 

"Ce putem spune, suntem în sec 21, așa arată drumul de fiecare zi al fetiței din clasa a 2. Cum cresc copii cu dragoste către cei ce ne conduc știind ca pentru ei nu s a făcut nimic. Va dați seama ce simte copilul ala când ajunge în sfârșit acasă. Berchieșu com Frata”, a spus Ana Chirilă, mama fetei.

Ana Chirila: „A mai trecut o zi de chin, puneți-vă oameni buni în situație cât ați putea rezista, Va mulțumesc din suflet celor ce încearcă sa ne ajute (…)

Va întreb pe cei care ați comentat, v-ați dori numai o zi așa din viața noastră cred ca nu, și va asigur ca nu mi doresc autostradă îmi doresc dreptul meu și a copilului meu care în fiecare zi îmi spune, Nu Mai Pot Mami”, mai spune femeia, potrivit clujcapitala.ro.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate