Nuntă la "Puterea Dragostei"! Viorela și Ștefan și-au unit destinele! Cine a oficiat ceremonia

Ediția de astăzi a show-ului "Puterea Dragostei" a mai avut o premieră, în afara scandalului Ricardo și Alex, care a degenerat așa cum nu s-a mai întâmplat în emisiune. Viorela și Ștefan au făcut nuntă.

Autor: A.I.

Ceremonia a fost, desigur, una de amuzament, oficiată de Bogdan, liderul săptămânii din casa băieților. Viorela a îmbrăcat și rochia de mireasă.

Din păcate, fericirea celor doi a fost umbrită de scandalul monstru dintre Ricardo și Alex, care a avut loc imediat după ceremonia oficiată de Bogdan.

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

Ștefan și Viorela au simulat și momentul trecerii pragului, care s-a făcut în fața camerei roșii de la "Puterea Dragostei".

"Mult mai frumos ar fi fost dacă nu aș fi văzut înainte, pe monitor, că s-a îmbrăcat în rochia de mireasă. Ar fi fost mult mai șoc. Dar oricum, foarte frumos și m-a emoționat foarte tare viitoarea soție, știți ce zic?", a spus Ștefan. "Ați văzut vreodată nuntă fără scandal?", a glumit Viorela, aluzie la scandalul dintre Ricardo și Alex.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Scandal monstru la "Puterea Dragostei"! Ricardo și Alex s-au scuipat și au sărit să se bată!

Ce a apărut pe pagina de Facebook a Andreei Mantea după ce s-a aflat că e într-o relație? E clar! Inima ei e doar pentru el

Transformarea Marinei ”Plușica” după aproape trei luni petrecute în casa de la Puterea Dragostei

Raluca de la Puterea Dragostei, dezvăluiri intime din relația cu Adrian! S-a culcat sau nu cu fostul ei iubit?

DOLIU NAȚIONAL: A murit una dintre marile legende ale lumii! MILIOANE DE ROMÂNI au auzit de el

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Putin, la mâna lui Zelenski. Ucraina îl va strânge cu ușa

Transformarea Marinei ”Plușica” după aproape trei luni petrecute în casa de la Puterea Dragostei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies