Nuțu Cămătaru, implicat în dosarul maimuței care a fugit. Ce au găsit polițiștii la domiciliul lui

Polițiștii Capitalei au efectuat, miercuri dimineață, mai multe percheziții pe raza sectorului 5 în cazul maimuței dispărute și capturate.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Polițiștii de la Secția 24, din sectorul 5 au percheziționat casa lui Nuțu Cămătaru și ar fi găsit în interiorul ei trei animale exotice. Conform surselor judiciare, maimuța dispărută în urmă cu o săptămână ar fi fost găsită la domiciliul interlopului Nuțu Cămătaru, alături de o altă primată, dar și o cămilă. 

"În această dimineaţă (miercuri - n.r.), poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, aflaţi în continuarea cercetărilor privind primata identificată pe raza sectorului 5, au pus în aplicare o autorizaţie de percheziţie, pe raza aceluiaşi sector. Până la acest moment, în locaţia respectivă au fost identificate două maimuţe şi o cămilă", a anunţat Poliţia Capitalei. 

Citeste si: Ce au găsit polițiștii într-un sector din Capitală! Au rămas șocați

Citeste si: Nuțu Cămătaru s-a afișat prin curte cu ceasul de 50.000 de euro! FOTO

Citeste si: Nuţu Cămătaru face ture cu şalupa pe lacul Snagov! Căpitanul Nuţu e asistat de fiica sa sexy! FOTO

Maimuța în vârstă de trei ani a fost capturată și dusă într-un centru specializat

La activitatea de căutare a maimuței au participat și reprezentanți ai Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), dar și Garda de Mediu. 

fara descriere

Maimuța buclucașă a fost semnalată miercurea trecută de o femeie, care a apelat serviciul de urgență 112. Maimuța a fost capturată și dusă la Centrul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice Visul Luanei.

"În cursul zilei de astăzi (miercuri - n.r.), mai multe echipaje ASPA, însoţite de un medic veterinar specialist în animale sălbatice, s-au aflat în cartierul Ferentari, în căutarea unei maimuţe. Pe parcursul operaţiunii, medicul veterinar şi echipajele ASPA s-au întâlnit de mai multe ori cu animalul sălbatic, însă acesta şi-a schimbat de mai multe ori locaţia, în cele din urmă capturarea fiind posibilă după ce maimuţa s-a refugiat în podul unei case din cartierul Ferentari", anunţa, ASPA, miercurea trecută.

Animalul va rămâne în centru aproximativ 30 de zile, timp în care îi vor fi făcute mai multe analize medicale.

În paralel, se caută o grădină zoologică pentru găzduirea sa pe viitor. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate