O actriță celebră alăptează și acum! A născut acum doi ani, dar băiatul ei e tot la sân

Delia Antal, una dintre cele mai cunoscute românce din lumea filmului, este o mamă extrem de atentă și de mândră de băiețelul ei, Aiden Sunrise.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

fara descriere

Delia Antal a născut acum doi ani și, de atunci, își dedică tot timpul fiului ei, Aiden. Mai mult decât atât, actrița a luat o decizie care, cu siguranță, poate părea bizară: ea îl alăptează și acum pe micuț și nu dă niciun semn că va întrerupe acest obicei.

Citeste si: Cosmar pentru o actrita cunoscuta de la noi! Fiul Deliei Antal a ajuns, de urgenta, la spital

Citeste si: Delia Antal, in costum de baie! Actrita si-a etalat kilogramele in plus, fara rusine! FOTO

Citeste si: Cristina Spatar il va boteza pe fiul Deliei Antal! Afla detalii despre slujba si petrecere! FOTO

Mai mult decât atât, Delia Antal nu se ferește nicio secundă să își alăpteze, la cerere, băiețelul de doi ani, vedeta lumii filmului făcând-o și în public, atunci când este nevoie. Așa a procedat și zilele trecute, pe când era la la cursurile d epian ale micuțului, Aiden cerându-i, la un moment dat, mâncare. Și, fără să stea nicio secundă pe gânduri, Delia Antal și-a dezgolit pieptul și, chiar pe scaunul din fața pianului, i-a dat de mâncare, de la sân, copilului, chiar dacă, la seminarul cu pricina, erau și alți părinți însoțiți de micuțiii lui. Apoi, sătul și bine-dispus, micuțul Aiden Sunrise, fiul vedetei, a continuat să cânte la pian, dovedind că a moștenit talentele artistice de la mama ei, la rândul său, actrița fiind talentată în muzică, specializată la chitară.

fara descriere

Delia Antal, celebră în lumea filmului

Delia Antal și fiul ei, Aiden, au primit roluri într-un film despre români și despre orfelinatele din România de acum câţiva ani. "Aiden foarte cuminte, nu plânge niciodată. (...) Nu știu dacă o să fie vedetă. E un actor foarte bun. Eu am fost la o audiție, dar eu încă nu am drept de muncă aici (în Marea Britanie, n. red.). Este aici o regizoare de film care caută români. Vrea să facă un film despre orfelinatele din România. Eu am rolul de romanian speaker, sunt reprezentata României la Bruxelles. Aiden are un rol de copil orfan", spunea, cu ceva vreme în urmă, Delia Antal.

Delia Antal l-a născut în Statele Unite ale Americii pe Aiden Sunrise acum doi ani, vedeta fiind, al un moment dat extrem de îngrijorată pentru că termenul sarcinii era deja depășit cu două săptămâni.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate