O actriță celebră, însărcinată după ce a fost violată: „Trebuia să împart drepturile asupra copilului cu agresorul...”

Una dintre cele mai cunoscute actrițe a dezvăluit că a fost victima a trei violuri.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume a dezvăluit că a trăit printr-o experiență teribilă.

Ashley Judd a fost victima a trei violuri, iar în urma unei asemenea experiențe, actrița a rămas însărcinată. Cu toate acestea, actrița în vârstă de 50 de ani a decis să facă avort.

Citeste si: Bărbat BĂTUT CRUNT de soţie pentru că nu i-a răspuns atunci când aceasta l-a întrebat dacă este frumoasă

Citeste si: 10 informatii pe care trebuie NEAPARAT sa le afli despre o femeie

Citeste si: ȘOCANT! "Roxana este ispită la Puterea dragostei! Se joacă, îi place să strice cupluri" EXCLUSIV

Agresorul său era din același stat ca ea, iar în cazul în care păstra copilul, bărbatul avea aceleași drepturi părintești asupra copilului.

Ashley Judd a povestit teribila experiență prin care a trecut în tinerețe, dar și ce a făcut imediat după ce a aflat că poartă un copil în pântec.

După cum toată lumea ştie, şi sunt foarte deschisă vizavi de acest subiect, sunt supravieţuitoare a trei violuri. În urma unui viol, am rămas însărcinată şi sunt foarte recunoscătoare că am putut face un avort, legal şi în siguranţă.

Căci cel care m-a violat este din Kentucky, ca şi mine, iar în Kentucky există drepturi de paternitate, deci aş fi fost nevoită să împart drepturile părinteşti cu violatorul meu” a spus Ashley Judd, pentru presa internațională.

Ohio interzice avortul, începând din luna iulie

În prezent, mai multe state din Statele Unite ale Americii interzic violul, iar mărturia actriței vine după ce s-a luat o decizie controversată în Ohio. Femeile își doresc să decidă ele pentru corpul lor.

Astfel, guvernatorul statului Mike DeWine a semnat o lege care interzice avortul în cazul sarcinilor mai mari de șase săptămâni. Legea va intra în vigoare începând cu luna iulie.

Ashley Judd este cunoscută pentru filmele „Divergent”, „Frida”, „High Crimes”, precum și pentru „A time to kill”, sau „Heat”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: